Ακόμα πανηγυρίζουν στην Λόκερεν

Ακόμα πανηγυρίζουν στην Λόκερεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brygΗ Λόκερεν κατέκτησε το κύπελλο μέσα στην εβδομάδα και το μυαλό της θα είναι ακόμα στους πανηγυρισμούς. Η Μπριζ έτσι και αλλιώς είναι το φαβορί και μένει να το δείξει μέσα στο γήπεδο.

123. Μπριζ – Λόκερεν

Η Μπριζ έχει την ευκαιρία να πιάσει κορυφή απόψε κερδίζοντας την Λόκερεν στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ για τον τίτλο στο Βέλγιο. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε εξασφάλισαν την έξοδο τους στην Ευρώπη με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει και τα δύο ματς που έχουν δώσει απέναντι στην αντίπαλο τους, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ. Η Λόκερεν μπορεί να είναι επικίνδυνη, αλλά ακόμα πανηγυρίζει από την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της σεζόν.

Η Μπριζ τερμάτισε στην 2η θέση με 64 βαθμούς και τώρα οι βαθμοί της μειώθηκαν στο μισό όπως και σε όλες τις άλλες ομάδες της πρώτης 6άδας.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.70)

126. Άθλοουν  – Κόρκ

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η νεοφώτιστη Άθλοουν έχει υποστεί ισάριθμες ήττες και φαίνεται να μην είναι ικανή να σταθεί στην μεγάλη κατηγορία. Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτές οι ομάδες ποντάρουν στον παράγοντα έδρα. Η Κορκ από την άλλη πλευρά έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με επτά βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία σε τρία παιχνίδια. Στην Ιρλανδία τα φαβορί επιβεβαιώνονται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% και η Κορκ μπορεί να μας προσφέρει ένα διπλό.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.60)

113. Οσέρ – Τρουά

Με νέο προπονητή στον πάγκο της, η Οσέρ κατάφερε να φτάσει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Κρετέιγ, την προηγούμενη αγωνιστική. Εδώ που έφτασε το πράγμα, η γηπεδούχος παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Και απόψε απέναντι στην Τρουά μπορεί να πετύχει ακόμα μια νίκη. Η οποία μάλιστα πληρώνει εξαιρετικά σε όλες τις εταιρείες. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ η Τρουά είναι από τις ομάδες που μακριά από την έδρα της δεν έχει πείσει με την απόδοση της. Θα πάρουμε το ρίσκο του άσσου, ποντάροντας στην δυνατή έδρα της Οσέρ και στο κίνητρο παραμονής που έχει.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 2.80)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X