
Τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Φενέρμπαχτσε φέρεται να «γλυκοκοιτάζει» η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον ξένο Τύπου
Ένα νέο όνομα είδε το «φως» της δημοσιότητας για την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Ntvspor.net», η «Ένωση» έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Φενέρμπαχτσε, Ογκούζ Αϊντίν!
Όμως, η «Ένωση» δεν παίζει μόνη της… μπάλα για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, αφού φέρεται είναι γραμμένος στα μπλοκάκια κι άλλων ομάδων, όπως της Ρεν και της Ρέιντζερς. Να σημειώσουμε πως Αϊντίν παίζει στα άκρα της επίθεσης, εκεί όπου η ΑΕΚ έχει πολλούς ποδοσφαιριστές.
Αρχικά, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «σύμφωνα με την με την “Courrier Européen”, η Ρεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Αϊντίν, έναν 24χρονο Τούρκο ποδοσφαιριστή. Επί του παρόντος, ο εν λόγω εξτρέμ που παίζει και αριστερά και δεξιά, έχει συμβόλαιο με τη Φενερμπαχτσέ. Ο Αϊντίν είναι γνωστός για την ταχύτητα και τις ικανότητές του στην ντρίμπλα».
Και συνεχίζει: «Το ποσό της μεταγραφής για τον Αϊντίν θα μπορούσε να ανέλθει στα 6 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του με τη Φενερμπαχτσέ έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2028».
Και ύστερα, περιπλέκεται και το όνομα της «Ένωσης», αφού το ρεπορτάζ υπογραμμίζει ότι «και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν επίσης στενά τον Αϊντίν. Μεταξύ αυτών, η Ρέιντζερς και η ΑΕΚ Αθηνών, οι οποίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Τούρκο εξτρέμ. Αυτό θα μπορούσε να εντείνει τον ανταγωνισμό για την υπογραφή του. Οι συζητήσεις για την πιθανή μεταγραφή του θα πρέπει να παρακολουθούνται στενά τις επόμενες εβδομάδες».
Who is who
Ο Αϊντίν γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 2000 στο Ντεν Χααγκ της Ολλανδίας. Ξεκίνησε δε, την καριέρα του από τα φυτώρια της Άλκμααρ, πριν το 2016 ταξιδέψει στην πατρίδα του, την Τουρκία, για να αγωνιστεί στις μικρότερες κατηγορίες με την Μπούτασπορ (47 συμμετοχές, 12 γκολ και 3 ασίστ) και την Καρατσαμπέι (8 συμμετοχές και 1 γκολ). Από το 2021 μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήταν στην Αλάνιασπορ, με την οποία έπαιξε 95 φορές, γράφοντας 24 φορές το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και έχοντας 10 ασίστ.
Στις 15 Ιουλίου μετέβη στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρ, η οποία ξόδεψε 6 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 7 φορές (οι δύο για τα προκριματικά του Champions League) και σε 97 λεπτά στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 3 γκολ και 1 αίστ. Στις 04 Ιουνίου του 2024 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Τουρκίας, παίζοντας για 45 λεπτά στο φιλικό με την Ιταλία.
Ο δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής, ύψους 1,83 μ., παρότι θεωρητικά είναι αριστερό εξτρέμ, παίζει με την ίδια ευκολία και από τα δεξιά, αλλά αγωνίζεται και ως ψευτοεννιάρι. Η αξία του σύμφωνα με την ιστοσελίδα «transfermarkt» είναι στα 5,5 εκατ. ευρώ.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- «Ξεβράκωμα» Ηλιόπουλου σε Μαρινάκη: «Δεν είναι δικό σας το πρωτάθλημα, εκεί που είστε σήμερα, αύριο μπορεί να μην είστε!»
- Αποκάλυψη Δημάρχου Γ.Τομπούλογλου στη γιορτή του enwsi.gr: «Εστειλα επιστολή σε Βρούτση για μπαλόνι 2.000 θέσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί να μπει και η ΑΕΚάρα!» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε ντεμπούτο με την Σπαρτάκ Μόσχας στην ήττα (3-0) από τη Ζενίτ – Έπαιξε για 45 λεπτά!
- Μόνο ψέματα! Ο ΠΑΟΚ είχε ψηφίσει να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Σαββίδης έλεγε χθες ότι… τον έσωσε!



Η… θαρραλέα πρόβλεψη του Αγκουέρο δεν τον δικαίωσε – Τι στοίχημα είχε βάλει και τι χάνει λόγω της ήττας της Μάντσεστερ Σίτι!

Champions League: «Διπλό» στη Μονακό με γκολάρα του Παυλίδη η Μπενφίκα (0-1) – Ηττήθηκε από τη Φέγενορντ και έμπλεξε η Μίλαν

Η ΑΕΚ και ο Ηλιόπουλος «εμπόδιο» σε έναν μεγάλο… «έρωτα»

Κάτοικοι της Γάζας απαντούν στον Τραμπ και ορκίζονται ότι δεν θα φύγουν ποτέ από την πατρίδα τους

Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στη Συγγρού τα ξημερώματα