Οι μελανιές και το πρήξιμο στα χείλη της αναμένεται να υποχωρήσουν
Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής influencer, Ιωάννη Τούνη καταγράφει το πρόσωπό της μερικές ώρες μετά την προσθήκη υαλουρονικού στα χείλη της, με την ίδια να αυτοσαρκάζεται, σημειώνοντας ότι «ξέρω ότι φαίνομαι σαν πάπια».
Όπως εξηγεί η ίδια, οι μελανιές και το πρήξιμο στα χείλη της αναμένεται να υποχωρήσουν, ενώ ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να μην της στέλνουν συνέχεια μηνύματα σχετικά με αυτό.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Κυριακόπουλος παίζει γερά για την ΑΕΚ, έρχονται και άλλες προτάσεις στο τραπέζι για αριστερό μπακ!
- Ο Μάριος Ηλιόπουλος είπε ξανά όλη την αλήθεια για τις μεταγραφές: «Μου είπαν οι αρμόδιοι δεν έχουμε ανάγκη από παίκτη, αν βρεθεί αξιόλογος σε οποιαδήποτε θέση θα πάρουμε!» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Δημητριάδης στο ENWSI TV: «Ο Μπέμπεκ έβγαλε 5 χιλιάρικα και πληρωμένα όλα, κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα!» (VIDEO)
- Ξέσπασε ο Μάριος Ηλιόπουλος: «Είναι ντροπή να λένε ότι δεν ξοδεύω χρήματα για να πάρω αριστερό μπακ και κρατάω 3 παικταράδες που κάνουν 40 εκατ.ευρώ!» (VIDEO)
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ messages για το ματς με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου – Καπετανάκο (VIDEO)
Ο κόσμος στα Σπάτα ζήτησε από τον Αλμέιδα ενότητα και την παραμονή του στην ΑΕΚ!
Μπλέξαμε και η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει με καθαρές λύσεις
Ντουράντ: «Ε όχι και να λέτε ότι μειώθηκε η απόσταση από τις ΗΠΑ στο μπάσκετ!»
Επιστροφή έκπληξη στην τηλεόραση – Παρουσιάστρια παίρνει ξανά εκπομπή!