Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επικοινώνησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν
Ο Ζιντάν θα ενθουσιαζόταν με την ιδέα να προπονήσει ξανά την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν θα δεχτεί τις σημερινές συνθήκες εντός της ομάδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές γαλλικές πληροφορίες, ο Γάλλος θέλει να πάρει τον έλεγχο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και η επιλογή των παικτών να γίνεται αποκλειστικά μέσω αυτού.
Ο Ζιντάν έχει ήδη βάλει στο στόχαστρο τους τέσσερις παίκτες που θέλει να δει να έρχονται στην ισπανική πρωτεύουσα.
Αρχικά, έχει ζητήσει την απόκτηση των Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Αλφόνσο Ντέιβις, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο, καθώς θεωρεί το δίδυμο αυτό ως προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας.
Ο Ζιντάν θέλει επίσης να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή και θα επιδιώξει να φέρει τους Φλόριαν Βιρτς και Τζόσουα Κίμιχ.
Όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, ο Γάλλος προπονητής δεν θα βασιστεί στους Ορελιέν Τσουαμενί, Λούκας Βάσκεθ και Φερλάντ Μεντί και θα ζητήσει την αποχώρησή τους.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο πρόεδρος της “Βασίλισσας”, δουλεύει σοβαρά την επιστροφή του Ζιντάν, αφού πρώτα αποχαιρετήσει όπως αρμόζει τον Κάρλο Αντσελότι.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Κυριακόπουλο!
- Τελειώνει από τη Λαμία ο Ραντόνια κι επιστρέφει στην ΑΕΚ!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Ο Λυκογιάννης στη λίστα της ΑΕΚ για αριστερό μπακ!
- ΑΕΚ: Προτάθηκε και… σκανάρεται (και) ο Λεονάρντο Λέλο
Αιχμές Ηλιόπουλου στην ΕΠΟ για την δωρεά 1,5 εκατ.ευρώ: «Δεν εχουν ξεκινήσει ακόμη τη διαδικασία, ίσως να μην τους άρεσε!»
Το παρασκήνιο της αγοράς της ΑΕΚ από τον Ηλιόπουλο: Το τηλεφώνημα στον πατέρα του και τι του είπε! – «Του έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια!»
Ηλιόπουλος για Ριμπάλτα: «Προσπαθούμε να συγχρονιστούμε, να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες του, τις γνωριμίες του»
Ηλιόπουλος για τα μεγάλα έργα στα Σπάτα: «Ξεκινάμε άμεσα για τα νέα γήπεδα!»
Εικόνες από το γεύμα του Μάριου Ηλιόπουλου στους δημοσιογράφους