Χρόνια πολλά από τον…Μηνά (VIDEO)

Χρόνια πολλά από τον…Μηνά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gekosΓενέθλια έχει σήμερα ο Αρης και δεν θα μπορούσαμε να μην…ευχηθούμε τα καλύτερα. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος για τις ευχές από τον Μηνά Γκέκο. Σε μια βουτιά στο παρελθόν, τότε που ο Μηνάς και οι μυθικοί «μοϊκανοί» του Τσόσιτς γκρέμιζαν τον Αρη του Γκάλη, του Γιαννάκη και του συστήματος μέσα στο «Γιώργος Μόσχος». Τότε που η μεγάλη Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ έδινε τη χαριστική βολή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με μια περήφανη και σπουδαία νίκη που επιτεύχθηκε χάρη σε τρίποντο του αρχηγού της στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι στιγμές ήταν μοναδικές για όσους έζησαν λίγη από τη μαγεία. Η ΑΕΚ κοίταζε στα ίσια την ομάδα που μονοπωλούσε τους τίτλους σε όλη τη δεκαετία του ΄80. Ετσι και αλλιώς, ήταν αυτή που είχε υποστεί τα μεγαλύτερα δεινά (απώλεια των Γιαννάκη και Φιλίππου, ελληνοποιήσεις και πολλά άλλα), αλλά είχε ομάδα και έδρα που δεν καταλάβαινε από καμία δύναμη. Ο Γκέκος, ο Παταβούκας, ο Αλέξης και τα άλλα παιδιά νίκησαν τον Αρη με 92-90 και έκαναν τον κόσμο της ΑΕΚ να πανηγυρίζει έξαλλα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”ogyHecvYA0U” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”sZmReTQtpaI” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X