Παπαφωτίου στο enwsi.gr : Είχαμε σταθερότητα, δεν φοβάμαι τίποτα» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Για μια ακόμα φορά η Αθηνά Παπαφωτίου έδειξε την ποιότητα που έχει σαν αθλήτρια. Η αρχηγός της ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οδήγησε μαεστρικά την Ένωση προς την νίκη. Και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τοποθετήθηκε στο enwsi.gr, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Η Παπαφωτίου μίλησε για την σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας, στοιχείο το οποίο πρέπει να εμφανίσει η ΑΕΚ και στα επόμενα παιχνίδια.

«Για μας το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Φυσικά χαιρόμαστε που πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά για εμάς το πιο σημαντικό σε αυτή την φάση ήταν η νίκη. Γιατί αποδείξαμε κυρίως στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε.  Γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια χάναμε τα σετ που ήταν δικά μας, από δικά μας λάθη χωρίς ουσιαστικά να κάνει κάτι σπουδαίο ο Ολυμπιακός κέρδιζε. Το διαφορετικό πράγμα που κάναμε  σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ήταν ότι είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας. Εύχομαι πραγματικά αυτό να είναι το στοιχείο που θα μας χαρακτηρίζει από δω και πέρα και δεν φοβάμαι τίποτα. Όλοι το θέλαμε το ματς. Σε κάθε παιχνίδι το θέλουμε όλοι. Τα δύο τελευταία σετ κρίθηκαν  στις λεπτομέρειες. Κάπως έτσι ίσως χάναμε  τα προηγούμενα σετ στον Ολυμπιακό».

[youtube id=”1ok0owlZjoM” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X