Θα γίνει χείμαρρος και...

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκαθαρίζω εξ αρχής γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε ως βασική αρχή, πως η μοναδική κυρίαρχη ιδεολογία που μας ενώνει όλους, είναι η ΑΕΚ. Ο καθένας έχει μια διαδρομή ζωής, είμαστε ενεργοί πολίτες με πιστεύω, απόψεις και προσδοκίες, ωστόσο αυτά υπολείπονται όταν αναφερόμαστε στα τρία μαγικά γράμματα που αλλάζουν τη ζωή μας. Εκεί δεν υπάρχουν κόμματα, κινήματα, φιλίες και συμπάθειες. Στην ΑΕΚ αρχίζουν και τελειώνουν όλα.

Ο πρόλογος απαραίτητος για να γίνει απόλυτα κατανοητή απ’ όλους και η συνέχεια. Μπροστά στην ΑΕΚ δεν υπάρχει τίποτα. Καμία πολιτική σκοπιμότητα, κανένα παιχνίδι με την εξουσία. Γι’ αυτό και σε κάθε αναφορά, βασική επιλογή μας είναι οι ίσες αποστάσεις απ’ όλους με μόνο κριτήριο την ΑΕΚ. Αυτό πράττουμε και στις κρίσιμες δημοτικές εκλογές, αυτές και στην προεκλογική κόντρα για την περιφέρεια και όσα συμβαίνουν στην χώρα.

Αυτά ως γενική άποψη για το σάιτ. Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη. Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, ήταν σχεδόν αναμενόμενα. Και το μόνο που έκαναν είναι να τσιγκλήσουν ακόμα περισσότερο τον «κιτρινόμαυρο χείμαρρο». Ναι, εδώ δεν υπάρχουν «ποτάμια» και «παραπόταμοι». Υπάρχει ένας τεράστιος λαός που ζει με όνειρα που επί χρόνια επιχείρησαν να τα φυλακίσουν. Βλέπει ξανά πως δημιουργεί ομάδα που τρομάζει, διακρίνει το όραμα του νέου γηπέδου και ενθουσιάζεται.

Είμαι βέβαιος πως η δυναμική του κόσμου της ΑΕΚ, η συμμετοχή του στα κοινά και η πίεση που μπορεί να ασκήσει με την παρουσία του και μόνο, μπορεί να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο. Είτε λέγεται αμφιβολίες και ηθικολογικές κουβέντες για το γήπεδο, είτε περυσινά ξινά σταφύλια με τον Ψωμιάδη και τις φρούδες ελπίδες της επιστροφής χρημάτων, η κοινή συνισταμένη είναι η ενεργοποίηση του κόσμου της ΑΕΚ. Αυτόν σέβονται, αυτόν φοβούνται για το μέλλον.

Η ιστορία της ΑΕΚ διδάσκει πως όποτε αυτή η ομάδα ήταν ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, μεγαλούργησε. Κάθε μεγάλη επιτυχία έχει σταθερή και δυνατή διοίκηση, ικανό προπονητή – ηγέτη, παίκτες με προσωπικότητα, κόσμο με δυναμισμό. Τώρα όλα πρέπει να είναι στον μέγιστο βαθμό. Γιατί πολύ απλά, το διακύβευμα είναι εξόχως σημαντικότερο από κάθε άλλη φορά. Ο χείμαρρος της ΑΕΚ πρέπει να καταπιεί κάθε εμπόδιο. Και είμαι βέβαιος πως θα το πράξει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X