Παπαγεωργίου στο enwsi.gr : «Ο μήνας που θα μας κάνει πρωταθλητές» (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley ginekon papageorgiouΗ Φένια Παπαγεωργίου μίλησε στο enwsi.gr μετά την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού. Το 3-0 έδωσε την δυνατότητα στις κιτρινόμαυρες να πάρουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος. Η έφορος του γυναικείου τμήματος μίλησε για τις απαντήσεις που έδωσε το τμήμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν αγχώθηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς που έκρινε την πρώτη θέση που σημαίνει πλεονέκτημα για τα πλέι οφ και όπως καταλάβατε  το να έχεις πλεονέκτημα και να παίζεις στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι πολύ σημαντικό. Αυτό δεν θέλαμε με τίποτα να το χάσουμε αφενός γιατί το αξίζουμε και το δείξαμε. Θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό, είχα άγχος, είχα άγχος γιατί το ήθελα πάρα πολύ όπως και όλες οι κοπέλες. Ομολογώ ότι δεν φοβήθηκα τόσο πολύ για την εξέλιξη του αγώνα, πίστευα στην ομάδα και στη νίκη. Νομίζω ότι τώρα ξεκινάει ένας μήνας πολύ δύσκολος, ο οποίος θα κρίνει  τον πρωταθλητή και είναι σημαντικό που ξεκινάμε τα πλέι οφ στην έδρα μας με τον Παναθηναϊκό».

«Ο μήνας που θα μας κάνει πρωταθλητές»

«Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει άποψη και καλώς την έχει. Ο καθένας μπορεί να έχει να κρίνει αυτό που βλέπει. Χάσαμε δύο παιχνίδια από τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι κρύβονται πολλά πίσω από τις ήττες που δεν ήθελα να αναφερθώ τώρα. Απλώς είναι μια απάντηση όχι για να απαντήσουμε στον κόσμο μας. Πιο πολύ να δείξουμε ότι  είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Υπήρχε πάθος, εγώ είδα πολλές φάσεις οι οποίες ήταν κρίσιμες  που καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Μου δίνει και μένα δύναμη όπως και σε όλους που δουλεύουν για αυτή την ομάδα, έτσι ώστε αυτός ο μήνας να μας κάνει πρωταθλητές».

[youtube id=”_rqiORWKEY8″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X