
Ο Γκρανκάσας πιάνει το θέμα της ημέρας και μια για όλους και για όλα, και για το... παρασκήνιο της νέας συνεργασίας
Η αλήθεια είναι ότι το 2018 με τον ΠΑΟΚ η ανατροπή απόφασης είχε λάβει χώρα 01:00 τα ξημερώματα, με τον ΠΑΟΚ του νυν προέδρου της ΕΠΟ, ξαφνικά με την απόφαση Σκουτέρη να παίρνει πίσω 3 βαθμούς και από κεκλεισμένων των θυρών να γίνεται… sold out το ματς με την ΑΕΚ που θα ξεκινούσε σε λίγες ώρες. Και να γίνεται ματς τίτλου, από το οποίο τελικά η ΑΕΚ με τη δική της μαγκιά έφυγε «όρθια» μέσα στην «ζούγκλα».
Τώρα με τον Άρη η ΑΕΚ τουλάχιστον έμαθε την ανατροπή απόφασης 5 ημέρες πριν το ματς. Απόφαση της ΔΕΑΒ δεν είχε αλλάξει ποτέ. Έγινε και αυτό σήμερα. Θα εφαρμοστεί πιθανότητα αργότερα. Θα το δούμε. Πάντως μετά το Άρης-ΑΕΚ, το οποίο θα γίνει με κόσμο την Τρίτη στο Χαριλάου, στην ρεβάνς του Κυπέλλου. Ετσι, ξαφνικά…
Και αυτό διότι κάποιος παράγοντας… απείλησε, κάποιοι άλλοι «αρμόδιοι» τελικά υπέκυψαν από τις απειλές αυτές και την «πλήρωσε» πάλι η ΑΕΚ. Στην πλάτη της εκβιασμοί, παιχνίδια, απειλές και ανατροπή απόφασης.
«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από έναν μεγαλοπαράγοντα ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, όπου ξαφνικά μου ειπώθηκε ότι “κοίταξε να δεις είναι μαζεμένοι χιλιάδες άτομα, ετοιμάζουν να σας χαλάσουν αυτό που εσείς ετοιμάζετε, θα σας τα σπάσουν όλα μεθαύριο που θα έρθει ο Μητσοτάκης” και μου ζήτησε να μεταφέρω αυτό στον πρωθυπουργό», επισήμανε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος ενόψει των εγκαινίων του Μετρό Θεσσαλονίκης. «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται, ούτε συνδιαλέγεται με τον χουλιγκανισμό, τον κατευθυνόμενο χουλιγκανισμό», συνέχισε ο κ. Ταχιάος. Στη συνέχεια ακολούθησε μια ακόμη επικοινωνία με ένα μήνυμα το οποίο ερχόταν να επιβεβαιώσει αυτό που έγινε προηγουμένως. Δεν είναι μήνυμα που μεταφέρεται στον υπουργό αλλά στη Δικαιοσύνη».
Εν συνεχεία ήρθε η ανατροπή. Η κυβέρνηση που δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται και η δικαιοσύνη που επίσης δεν «μασάει», έκαναν αυτό που έπρεπε. Άνοιξαν τις πόρτες για το ματς με την ΑΕΚ. Και όλα καλά. Τα ξεχνάμε όλα και προχωράμε.
Ίσως οι νέες συνεργασίες στον χώρο του ποδοσφαίρου, οι εξωαγωνιστικές «μεταγραφές» στο λιμάνι και η… επαναπροσέγγιση, να έπιασαν… τόπο.
Γκρανκάσας
ENWSI TV: ΟΛΟ το AEK talk με Καζαντζόγλου και τις δικές σας απόψεις! (VIDEO)- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Gen Next με διαφορετική ματιά για την… μοναδική μας αγάπη! (VIDEO)
- Ηλιόπουλος για μεταγραφές: «Κινούμαστε κάτω από τα ραντάρ, χρειάζεται έξυπνες κινήσεις, πιστεύω θα χαμογελάμε σύντομα»
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Νίκολιτς: «4 μεταγραφές αυτή την στιγμή θα είναι εντάξει για τώρα – Θα είναι στην προετοιμασία όσοι έχουν συμβόλαιο»
- Τέλος από την ΑΕΚ ο Τζούντα Γκαρσία



«Ενδιαφέρονται για Τσόλακ ΟΦΗ και Λεβαδειακός»

Πλειοψηφία οι «Γιουγκοσλάβοι» στην ιστορία των ξένων προπονητών της ΑΕΚ

Η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε από την Τουρκία (72-83) και αποκλείστηκε από το Eurobasket

18χρονος χτύπησε σοβαρά και έστειλε στο νοσοκομείο έναν 19χρονο για ένα like στα social media

Οι 6 καινοτομίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων – Ποια ξεχωρίζει, ποια δεν εντυπωσίασε