Ολυμπιακός: Πως οι Κοστίνια και Κωστούλας αφήνουν εκτός ενδεκάδας με ΑΕΚ τον Ροντινέι

Ολυμπιακός: Πως οι Κοστίνια και Κωστούλας αφήνουν εκτός ενδεκάδας με ΑΕΚ τον Ροντινέι
Photo Credits: INTIME

Ο Κοστίνια ενδέχεται να είναι ένας λόγος που να μην ξεκινήσει βασικός ο Ροντινέι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ροντινέι είχε τεθεί νοκ-άουτ από το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός λόγω του προβλήματος που είχε, όμως επανήλθε στην αποστολή για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και είναι φυσικά ένας εκ των βασικών υποψηφίων για το αρχικό σχήμα είτε ως δεξιός ακραίος μπακ είτε ως winger μπροστά από τον Κοστίνια.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα ο Ροντινέι να μην ξεκινήσει βασικός λόγω των Κοστίνια και Κωστούλα. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός είναι ένας παίκτης με σταθερή και καλή απουσία και μας έχει δείξει πώς και αμυντικά είναι στιβαρός και θετικός αλλά και ότι προσπαθεί να βοηθήσει και επιθετικά. Από την άλλη υπάρχει και η παράμετρος του Κωστούλα που έχει δώσει πράγματα στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο πώς πρεσάρει ο Ολυμπιακός.

Υπάρχει λοιπόν και η εκδοχή που μπορεί να αφήσει τον Ροντινέι στον πάγκο για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και να ξεκινήσουν έτσι στη βασική 11άδα των Ερυθρόλευκων οι Κοστίνια και Κωστούλας.

Εκτός των άλλων υπάρχει και ο Ζέλσον που είναι δύσκολο να μην ξεκινλησει με βάση το αγωνιστικό του πρόσωπο και τα όσα προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο διάστημα. Απλώς στην περίπτωση που δεν θα είναι, εν τέλει, βασικός εξτρέμ ο Ροντινέι τότε το σχήμα της ομάδας θα φέρνει περισσότερο προς αυτό στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην τούμπα

AEK talk: Η σοβαρή ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε και τώρα...ΟΑΚΑ! (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X