Γιακουμή – Τοτσίδου στο enwsi.gr: "Είχαμε πεισμώσει" (VIDEO)

Γιακουμή – Τοτσίδου στο enwsi.gr: "Είχαμε πεισμώσει" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

totsidou panigirismosΗ αλήθεια είναι ότι μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό σε κύπελλο και πρωτάθλημα, υπήρχε έντονη κριτική από τον κόσμο για το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ. Οι αθλήτριες της Ένωσης άκουσαν πολλά και χθες ήταν έτοιμες να δώσουν απαντήσεις. Και τις έδωσαν με το παραπάνω. Νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού και πλεονέκτημα έδρας μέχρι τον τελικό. Η Σία Τοτσίδου και η Δήμητρα Γιακουμή μίλησαν στην κάμερα του enwsi.gr για την πρωτοπόρο πλέον ΑΕΚ, την ατμόσφαιρα του ντέρμπι, αλλά και την συνέχεια.

Σία Τοτσίδου: «Δεν αποδεχόμαστε τον όρο αποτυχημένες. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, τώρα αρχίζουν τα πλέι οφ. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο με διάρκεια. Αυτό ήταν το σημαντικό. Καλό πρόσωπο δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Αυτή την στιγμή ήμασταν καλύτερες και το αποδείξαμε και μέσα στο γήπεδο».

Δήμητρα Γιακουμή: «Είχαμε πεισμώσει  γιατί χάθηκαν δύο παιχνίδια θεωρώ εγώ από δικά μας λάθη στις λεπτομέρειες. Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ και μας υποστήριξαν, αν και μας αμφισβήτησαν κάποιοι από αυτούς. Συνεχίζουμε όμως έχουμε συνέχεια, είναι η αρχή του πρωταθλήματος, τώρα ξεκινάνε τα πλέι οφ. Θεωρώ ότι θα ήμαστε πολύ καλύτερες».

Τακτικά αρίστευσε η ομάδα;

Σία Τοτσίδου: «Έχουμε ένα πλάνο, ένα τακτικό πλάνο το ακολουθήσαμε πιστά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Και τις προηγούμενες φορές παίξαμε με το ίδιο τακτικό πλάνο απλά δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένες και χάσαμε το παιχνίδι».

Πληρώσαμε με το ίδιο νόμισμα τον Ολυμπιακό. Ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια η ΑΕΚ ήταν μπροστά, ο αντίπαλος το γύρισε, σήμερα όμως έγινε το αντίθετο. Κυρίως στο δεύτερο σετ. Ήταν το κλειδί για να έρθει η νίκη;

Δήμητρα Γιακουμή: «Πιέσαμε στο σέρβις, παίξαμε πολύ καλά στο μπλοκ ήμασταν πολύ μαχητικές στην άμυνα, είχαμε διάρκεια και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια κερδίσαμε».

Το πλεονέκτημα έδρας με αυτόν τον κόσμο, πιστεύετε ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος;

Σία Τοτσίδου: «Σίγουρα με αυτόν τον κόσμο είναι δύσκολο να χάσεις. Είναι πολύ δύσκολο και είναι σημαντικό για μας να τον έχουμε  κοντά μας γιατί είναι ο παραπάνω παίκτης μας. Μας ωθεί στην νίκη».

Δήμητρα Γιακουμή: «Θέλαμε να κερδίσουμε, θέλαμε να πάρουμε την πρώτη θέση, θέλαμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας για να έχουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μας να μας στηρίζουν και να μας δίνουν τον ρυθμό τους».

[youtube id=”xGAhDZUXmUo” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X