"Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΚ ο Ζιάγκος"

"Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΚ ο Ζιάγκος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1091990 (1)Δηλώσεις στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ” έκανε ο Νίκος Οικονόμου. Ο προπονητής των Ικάρων Σερρών μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, λέγοντας πως ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, ευχήθηκε στην “Βασίλισσα” να φτάσει εκεί που της αξίζει και υπογράμμισε πως είναι δύσκολο για την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει ομάδες σαν τους Ικάρους, που παίζουν χωρίς άγχος, γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Ώρα” ο Νίκος Οικονόμου:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είμαστε μια νέα ομάδα, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό.Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για το γεγονός ότι η εμφάνιση τους με την ΑΕΚ, δεν δικαιολογεί την βαθμολογική τους θέση: «Όλα είναι σχετικά. Δύο νίκες παραπάνω να είχαμε κάνει, θα ήμασταν τώρα στη μέση της βαθμολογίας. Εμείς προσπαθούμε πολύ, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει».

Για την ΑΕΚ: «Είναι δύσκολο για την ΑΕΚ, όταν έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, που παίζουν χωρίς άγχος και πίεση, όπως ήμασταν εμείς σήμερα (σ.σ χθες). Ήταν η πρώτη φορά φέτος που κόντρα σε μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις, σταθήκαμε ανταγωνιστικοί για σχεδόν όλο το ματς. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει σίγουρα άλλη ποιότητα στο ρόστερ της και πολύ διαφορετικούς στόχους από εμάς. Όταν χρειάστηκε στο τέλος, βρήκε τις λύσεις με τα τρίποντα. Νομίζω ότι ο προπονητής, ο Βαγγέλης Ζιάγκος, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ΑΕΚ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και να φτάσει ψηλά, εκεί όπου αξίζει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X