Υψηλή τιμή στο διπλό της Λιόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gomis_22122012Έστω και χωρίς τον Γκομίς που θα κάτσει στον πάγκο, η Λιόν έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη απέναντι στην Γκινγκάμπ. Κερδίζει και περιμένει το ντέρμπι η Ατλέτικο την κουρασμένη Μπέτις.

334. Γκινγκάμπ – Λιόν

Αν κάποια ομάδα δείχνει να έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αυτή είναι η Λιόν που παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχει, είναι το φαβορί για την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν φέρει τέσσερα over σε ισάριθμα ματς το τελευταίο διάστημα θέλουν μόνο το τρίποντο προκειμένου να μειώσουν την διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο τεχνικός της Λιόν, Ρεμί Γκαρντ αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Γκομίς να ξεκουραστεί, αφού έπαιξε και την Πέμπτη απέναντι στην Πλζεν και προσανατολίζεται να παρατάξει  την επιθετική του γραμμή με του Μπριάν και Λακαζέτ. Η Γκινγκάμπ έχει 18 under στα τελευταία 20 παιχνίδια της ενώ δεν μπορεί να αγωνιστεί ο βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ Γιαταμπαρέ που είναι τιμωρημένος.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 2.70)

 

336. Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης

Με σύμμαχο την προϊστορία και την ποιότητα η Ατλέτικο θέλει να ξεμπερδεύει με την Μπέτις και να περιμένει το ντέρμπι που γίνεται το βράδυ. Η ομάδα του Σιμεόνε μετράει τέσσερα διπλά τα τελευταία χρόνια. Στο πρωτάθλημα έχει πέντε no goal στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς. Η Μπέτις έπαιξε παράταση και πέναλτι την Πέμπτη απέναντι στην Σεβίλλη και γνώρισε τον αποκλεισμό. Έχει φέρει τέσσερα σερί no goal ενώ έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της με Εσπανιόλ και Χετάφε.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.47)

 

348. Βαλένθια – Βιγιαρεάλ

Οι δύο ομάδες δεν έχουν καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, έχοντας συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη. Έτσι έχουν χάσει έδαφος για την Ευρώπη. Κυρίως η Βιγιαρεάλ που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και απέχει δύο βαθμούς από την 5η θέση του πίνακα. Η Βαλένθια έχει 36 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι στο Μεστάγια στα τελευταία πέντε ματς, όμως έχει φέρει δύο σερί ισοπαλίες. Η Βιγιαρεάλ έχει φέρει πέντε σερί 2-3 γκολ, ενώ εκτός έδρας έχει υποστεί τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς.

Πρόταση: G/G (www.stoiximan.gr 1.66)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X