Τα …άλλα κόλπα του Ρουμελιώτη, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ρουμελιώτης: "Με πείσμα και πάθος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliwthsΦτάσαμε λοιπόν στην Κυριακή. Μια ημέρα άκρως σημαντική για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό με μοναδικό στόχο την νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι κιτρινόμαυρες καλούνται να κερδίσουν 3-0 ή 3-1 προκειμένου να πιάσουν την 1η θέση και να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς.

Η φετινή εικόνα της ομάδας απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο προκάλεσε αναταραχή, γκρίνια και απογοήτευση. Μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο απομακρύνθηκε ο Αποστόλης Οικονόμου, ενώ στο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Μανώλη Ρουμελιώτη στον πάγκο ήρθε και πάλι η ήττα. Κοινό στοιχείο των αγώνων αυτών, ότι οι κοπέλες αδίκησαν τους εαυτούς τους, χαρίζοντας απλόχερα στον αντίπαλο νίκες και προκρίσεις.

Σήμερα όμως όλες ευελπιστούν να αλλάξει η μοίρα της ομάδας και να φτάσει στην επιτυχία. Και μένει να δούμε αν όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα θα σπρώξουν την ομάδα προς την νίκη. Ο Ρουμελιώτης όλη την εβδομάδα έδωσε στις κοπέλες να καταλάβουν τι εστί το σημερινό παιχνίδι.  Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει και πολύ. Όμως εκεί που έριξε βάρος ήταν στον τομέα της ψυχολογίας.

«Από εσάς εξαρτάται το παιχνίδι μην σκέφτεστε τίποτα άλλο». Ήταν μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες που ακούστηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα ο προπονητής στην προετοιμασία για το σημερινό ντέρμπι είχε και άλλα …κόλπα. Μέχρι και email στα μέλη του τμήματος έστειλε, τονίζοντάς τους συγκεκριμένα πράγματα. Με στόχο άπαντες να μπουν στο κλειστό του Ιωνικού και να «μασάνε» σίδερα.

Τόσο ο Ρουμελιώτης όσο και οι κοπέλες γνωρίζουν ότι όλοι θα χρειαστούν. Για αυτό και ο προπονητής ζήτησε το πάθος να ξεκινάει από τις κοπέλες που κάθονται στον πάγκο.  Είναι άλλωστε δεδομένο ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο σήμερα από τους οπαδούς της ΑΕΚ, που περιμένουν από την ομάδα να δείξει το καλό της πρόσωπο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X