Λαμία: Πάει για Σουρλή και Κλωναρίδη

Λαμία: Πάει για Σουρλή και Κλωναρίδη
Photo Credits: INTIME

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται οι Φθιώτες ενόψει Ιανουαρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Σουρλή φέρεται να βρίσκεται η Λαμία, ενώ έχει “λοκάρει” και την περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται οι Φθιώτες ενόψει Ιανουαρίου, έχοντας ήδη ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις σε μεσαία γραμμή και επίθεση.

Για τον χώρο του κέντρου η Λαμία κινείται για την απόκτηση του Βασίλη Σουρλή. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετακόμισε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης στην Πολωνία για την Ρακόφ, ωστόσο λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος λύθηκε το συμβόλαιό του κι έμεινε χωρίς ομάδα.

Οι δύο πλευρές εμφανίζονται να έχουν έρθει σε συμφωνία κι αναμένεται σύντομα να πέσουν και οι υπογραφές.

Επιπλέον οι Φθιώτες φέρονται να κινούνται και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο άλλοτε εξτρέμ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς, αγωνίζεται στον Καναδά με την Φορζ FC από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά εμφανίζεται θετικός στην προοπτική του επαναπατρισμού.

Tsak attack με Tsil out: Τα play offs και η επόμενη μέρα που... δεν περιμένει! (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X