Καράμπουλας στο enwsi.gr: "Το ματς με τους Ικάρους ήταν μάθημα για όλους μας"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karaboulasΧθες, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί των Ικάρων Σερρών, μια νίκη όμως που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αγχωτική, με τους παίκτες της “Βασίλισσας” να κάνουν αρκετά λάθη σε άμυνα και επίθεση και να δίνουν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να μειώνουν το σκορ.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας μιλώντας στο enwsi.gr χαρακτήρισε το παιχνίδι με τους Ικάρους ως ένα καλό μάθημα, ενώ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του για την κακή εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως δεν έφταιξε ούτε η απουσία του κόσμου, αλλά ούτε και οι απουσίες των τραυματιών Γκιζόγιαννη και Νίκολιτς, παρά μόνο το μυαλό των παικτών του δικεφάλου.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας είπε χαρακτηριστικά στο enwsi.gr: “Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι ήταν ένα καλό μάθημα για όλους μας, γιατί όταν μπαίνεις στο παιχνίδι χαλαρός νομίζοντας ότι θα νικήσεις μόνο και μόνο με την φανέλα, είσαι γελασμένος. Κατ΄εμέ, σήμερα δεν έπαιξε ρόλο ούτε η απουσία του κόσμου ούτε οι απουσίες των Γκιζόγιαννη και Νίκολιτς. Έπαιξε ρόλο το μυαλό μας”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X