Το κίνητρο είναι με την Φίτεσε

Το έχει ξανακάνει η Φίτεσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lucas-piazon-640x360Μόνο την νίκη σκέφτεται η Φίτεσε η οποία φιλοξενείται απο την Γκρόνιγκεν και ψάχνει τους τρεις βαθμούς. Κίνητρο έχει και η Μαρσέιγ που θα έχει τους Ζινιάκ – Θοβέν στην επίθεση. Νίκη σωτηρίας επιθυμεί και η Βαλενσιέν που φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

239. Μαρσέιγ – Ρεν

Με τους Ζινιάκ και Θοβέν στην επίθεση η Μαρσέιγ θέλει την νίκη προκειμένου να πλησιάσει τις θέσεις της Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι από την στιγμή που έκατσε στον πάγκο ο Ζοσέ Ανιγκό έχουν φέρει 11 goal – goal. Πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι απέχει της νίκης εδώ και τρία ματς.  Στα περισσότερα παιχνίδια της Ρεν φέτος μπήκαν περισσότερα από δύο γκολ.  Προέρχεται από τρεις σερί ήττες κάτι που την μπλέκει σε περιπέτειες.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.70)

253. Γκρόνιγκεν – Φίτεσε

Θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στην Αϊντχόφεν. Γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τρεις σερί νίκες, με σκορ 2-1 και βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι ματς.  Η Φίτεσε έχει μεγαλύτερο κίνητρο και είναι σε θέση να φτάσει στο διπλό. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τους Πιαζόν, Ατσού και Χάβενααρ στην επίθεση.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 2.08)

261. Βαλενσιέν – Αζαξιό

Μεγάλο διπλό στην έδρα της Εβιάν πέτυχε η Βαλενσιέν μειώνοντας στους δύο πόντους από την 17η θέση της βαθμολογίας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν το πρώτο under μετά από έξι σερί over που είχε φέρει στα τελευταία ματς. Ο επιθετικός Γουαρίς οδηγεί την γηπεδούχο με συνεχόμενα τέρματα. Απέναντι στην ουραγό Αζαξιό αναμένεται να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της αντιπάλου, που αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.53)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X