Για τρίτη φορά φέτος χωρίς τον κόσμο της η "Βασίλισσα"

Για τρίτη φορά φέτος χωρίς τον κόσμο της η "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÏÖÇΤο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τους Ικάρους Σερρών θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η “Βασίλισσα” έχει τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για τους 2-3 οπαδούς της που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστό των Άνω Λιοσίων στην αναμέτρηση με την Καβάλα.

Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θα παίξει χωρίς τον κόσμο της. Συγκεκριμένα, αύριο θα είναι η τρίτη φορά που η ΑΕΚ θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς έχουν προηγηθεί τα παιχνίδια με Παγκράτι και Λαύριο.

Η “Ένωση”, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, υποδέχτηκε στο κλειστό της Καισαριανής για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος το Παγκράτι χωρίς τον κόσμο της, καθώς είχε τιμωρηθεί με 1 αγωνιστική την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ και το παιχνίδι με το Λαύριο που έγινε στο ίδιο κλειστό πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της 1 αγωνιστικής που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για όσα έγιναν στο εκτός έδρας ματς με τον Ερμή Λαγκαδά.

Το μεγάλο “όπλο” της “Βασίλισσας” στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην Α1, είναι ο κόσμος της. Και φέτος έχει αποδείξει πως ακόμα και όταν δεν τον έχει στο πλευρό της, καταφέρνει να παίρνει νίκες. Και έτσι θέλει να κάνει και αύριο, για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο της.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X