Λαζόπουλος: «Ο κόσμος της ΑΕΚ έγραψε ιστορία και σε λίγες εβδομάδες θα κάνει νέο ρεκόρ»

Λαζόπουλος στο enwsi.gr: «Η δυναστεία της ΑΕΚ, θα πάρουμε όλες τις κούπες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazopoulosΗ εικόνα της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας στον τελικό της Τετάρτης με τον Διομήδη, έκανε αίσθηση σε όλους. Περισσότεροι από 4.000 «κιτρινόμαυροι» οπαδοί βρέθηκαν στο πλευρό της ΑΕΚ και πανηγύρισαν με τους παίκτες την πρώτη κούπα της χρονιάς. Με νωπές ακόμα τις μνήμες, ο Δημήτρης Λαζόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο της Ενωσης με γραπτή δήλωση του και παράλληλα έθεσε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

«Αν και πέρασαν λίγες ημέρες από τον τελικό, νιώθω πως πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κόσμο για την προσέλευση, το πάθος και την ευπρεπή συμπεριφορά που έδειξε. Οι 4.000 θεατές προκάλεσαν αίσθηση και έκαναν ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε αγώνα χάντμπολ. Αλλά να ξέρουν όλοι πως θα κρατήσει λίγο αυτό το ρεκόρ, καθώς στο φινάλε του πρωταθλήματος ο κόσμος της ΑΕΚ θα το καταρρίψει και πιστεύω πως θα είναι οι διπλάσιοι», ανέφερε ο Λαζόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος αναφέρθηκε και στη μοναδική σχέση των παικτών της ομάδας χάντμπολ με τον κόσμο της ομάδας. «Από την πλευρά μου, επιθυμώ να μονιμοποιηθεί η συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα. Πιστεύω, ότι από τη νέα σεζόν θα υπάρχει συνεχώς πολύς κόσμος δίπλα στην ομάδα και εμείς ως διοίκηση θα φροντίσουμε γι’ αυτό. Αλλωστε, είναι μοναδική η σχέση των παικτών της ομάδας με τον κόσμο. Οι παίκτες ήταν εκστασιασμένοι στον τελικό και δεν ξέρω να υπάρχουν πουθενά παρόμοιες καταστάσεις, με τους παίκτες να τραγουδούν συνθήματα».

Η ΑΕΚ βρίσκει ξανά τον χαρακτήρα της και ο Λαζόπουλος ήταν ξεκάθαρος. «Θα μου άρεσε να γιορτάσει όλο το σωματείο ενωμένο και την επόμενη επιτυχία σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Εμείς προσπαθούμε και για τον τρέχον, αλλά και για τον επόμενο χρόνο να κρατήσουμε τη σπίθα αναμμένη. Αυτή η σπίθα να γίνει φλόγα και μετά να γίνει φωτιά με την επιστροφή της ομάδας ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική. Πρέπει όλοι να θυμούνται, ότι ένα μικρό τμήμα παρέδιδε μαθήματα σε όλους τους οπαδούς και κρατούσε τη φλόγα αναμμένη».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X