Δρόσος: «Πλήγμα η απουσία των οπαδών μας»

Δρόσος: «Πλήγμα η απουσία των οπαδών μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

drososΟ Βαγγέλης Δρόσος μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ στο Facebook για το αυριανό ματς με τους Ικαρους Σερρών στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ο νεαρός σμολ φόργουορντ στάθηκε στο γεγονός ότι οι εξέδρες θα είναι άδειες λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα από την ομάδα για να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δρόσος: «Βρισκόμαστε επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε χαλαρώσει καθόλου και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά για να πετύχουμε την άνοδο, η οποία είναι ο αρχικός μας στόχος. Οι Ίκαροι Σερρών είναι μία ομάδα αρκετά δουλεμένη. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και απόλυτα σοβαροί για να κερδίσουμε. Μεγάλο πλήγμα αποτελεί για εμάς που δεν θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Ο κόσμος μας είναι ο 6ος παίκτης. Ελπίζω να τον έχουμε κοντά μας στο επόμενο παιχνίδι».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X