«Όχι» της Καβάλας στο αίτημα της ΑΕΚ

Δωρεάν εισιτήρια για το ΑΕΚ - Ερμής Λαγκαδά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek kavala basket kosmosΗ ΑΕΚ έχει προσφύγει για να μειωθεί η ποινή της και να παίξει τουλάχιστον με τον Κόροιβο Αμαλιάδας με κόσμο στα Άνω Λιόσια (αύριο θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών). Στην προσπάθεια της αυτή ζήτησε την βοήθεια της Καβάλας για να πει την αλήθεια και ο αντίπαλος, ότι δεν συνέβη κανένα δυσάρεστο γεγονός στο μεταξύ τους ματς παρά την παρουσία 1-2 οπαδών πέριξ του παρκέ.

Η διοίκηση της Καβάλας όμως αρνήθηκε να το κάνει, δηλαδή αρνήθηκε να ισχυρησθεί στα αρμόδια όργανα ότι όντως δεν υπήρξαν παρατράγουδα. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό η ΑΕΚ και ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Χήνας σε αντίστοιχο αίτημα του Ηρακλή που είχε τιμωρηθεί, βοήθησε λέγοντας την αλήθεια. Ότι στο Ηρακλής – ΑΕΚ παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Και ο Αθλητικός Δικαστής «μέτρησε» την κατάθεση της ΑΕΚ και μείωσε την ποινή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X