Η φόρμα της Τιχουάνα και το under της Κλερμόν

Η φόρμα της Τιχουάνα και το under της Κλερμόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tixouanaΗ Τιχουάνα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ μέσα στην έδρα της δείχνει ανίκητη. Θα ποντάρουμε στην νίκη της και θα την συνδυάσουμε με τα λίγα γκολ στο Κλερμόν – Νανσί. Ρίο Άβε και Μπράγκα έχουν τεθεί αντιμέτωπες αρκετές φορές φέτος.

109. Κλερμόν – Νανσί

Αν δει κανείς την βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, καταλαβαίνει ότι η Κλερμόν δεν έχει στόχους.  Παρ’ όλα αυτά όμως το τελευταίο διάστημα παραμένει αήττητη στα τελευταία δύο ματς. Έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία.

Η Νανσί από την άλλη βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς από την 3η θέση του πίνακα.  Φαίνεται να έχει επιστρέψει αγωνιστικά και εμφανίζεται έτοιμη να παλέψει για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μετρούν 23 under  σε 31 ματς, ενώ τα 21 ήταν no goal. Από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ Λουίς με εννέα τέρματα σε 22 ματς.

Πρόταση: Under 2.5 (www.stoiximan.gr 1.47)

132. Ρίο Άβε – Μπράγκα

Μπορεί απόψε να τίθενται αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα, ωστόσο θα συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα για τον θεσμό του κυπέλλου. Ενώ νωρίτερα στις 13 Φεβρουαρίου η Ρίο Άβε είχε επικρατήσει στο Λιγκ Καπ με 2-1.  Γνώριμες λοιπόν οι δύο ομάδες που πάντως φαίνεται να έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος μάλλον δεν πάει για τίποτα, αφού θεωρείται σωμένη, αλλά και μη ικανή να φτάσει στις θέσεις της Ευρώπης. Η Μπράγκα θέλει να μπει στις θέσεις της Ευρώπης μέσω της βαθμολογίας και λογικά θα κυνηγήσει το διπλό. Η Ρίο Άβε έχει φέρει οκτώ under στα τελευταία 10 ματς που έχει αγωνιστεί, ενώ συνολικά με λίγα γκολ ολοκληρώθηκαν τα 17 από τα 23 ματς. Η Μπράγκα αντιθέτως έχει οκτώ σερί goal goal, ενώ συνολικά έχει 13 στα 23 over.

Πρόταση: G/G (www.stoiximan.gr 1.95)

137. Τιχουάνα – Πουέμπλα

Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας, εντούτοις στα εντός έδρας ματς έχουν δείξει μεγάλη σταθερότητα. Μάλιστα μετρούν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και γενικώς φαίνεται να ποντάρουν πολλά στον παράγοντα έδρα. Οι γηπεδούχοι έχουν επίσης τρία over στις τελευταίες πέντε εντός έδρας νίκες και παρουσιάζονται έτοιμοι να πάρουν το τρίποντο. Η Πουέμπλα από την πλευρά της  έχει πετύχει μόλις μια νίκη εκτός έδρας νίκη στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από την έδρα της, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.75)

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X