Καρυπίδης: "Το ελληνικό χάντμπολ γιγαντώνεται μέσα απο την ΑΕΚ"

ΑΕΚ - Διομήδης Άργους 18-16 ΤΕΛΙΚΟ (LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karypidisΛίγες ώρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Σάββας Καρυπίδης μίλησε στον ART FM 90.6 για τον τελικό απέναντι στον Διομήδη, αλλά και για την πορεία της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξεκαθάρισε ότι το ελληνικό χάντμπολ γιγαντώνεται μέσα από την ΑΕΚ, αφού στο ρόστερ της βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες της χώρας.

Αναλυτικά:

«Θα έλεγα ότι αυτή η ομάδα έχει χτιστεί  και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά επειδή έρχομαι από την Ευρώπη θεωρώ ότι η είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι. Μια ομάδα χτίζεται και δένεται με τον χρόνο και την διάρκεια. Οι προσθήκες που πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την ομάδα, πρέπει να είναι 14-16 ισάξιοι παίκτες ώστε να ξεκουράζεται κάποιος και να μπαίνει ο άλλος  και να μην λείπει καθόλου κάποιος. Γιατί είδαμε το παιχνίδι με την Μινσκ ότι ήμασταν για 45 λεπτά στα τέσσερα γκολ και λόγω ότι έπρεπε ο προπονητής να δώσει  κάποιες ανάσες σε κάποια παιδιά, μετά ήταν το πρόβλημα εκεί θα έλεγα».

«Περήφανος για την ομάδα»

«Εγώ είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που ανήκω σε αυτή την μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΚ. Τρέφω μεγάλο σεβασμό, αυτό που ζω είναι πραγματικά απίστευτο και είναι μεγάλη μου τιμή, τίποτα άλλο. Εμείς σαν ΑΕΚ το έχω πει και το έχω δηλώσει ότι δεν θέλουμε να χάσουμε κανέναν βαθμό, κανένα παιχνίδι, η ομάδα είναι πολλή καλή, πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι  στα παιχνίδια μας όλα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μπαίνουμε για να κερδίζουμε. Στον τελικό δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά παίξαμε μια φανταστική άμυνα η οποία μας έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε».

«Με μικρές προσθήκες μπορούμε και στην Ευρώπη»

Ο κάθε αθλητής θέλει να βάζει στόχους όπως και η διοίκηση και ο κόσμος που μας ακολουθεί. Είναι πολύ ωραίο που η ομάδα βάζει στόχους για ακόμα ψηλότερα και εμείς αυτό θέλουμε και πιστεύω ότι με λίγο τύχη και με μια –δύο προσθήκες στην ομάδα θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε και κάτι στην Ευρώπη. Το ελληνικό χάντμπολ μέσα από την ΑΕΚ γιγαντώνεται, γιατί η ομάδα σαν ομάδα έχει τους καλύτερους παίκτες αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, μεγάλης εμβέλειας παίκτες. Από κει και πέρα ο κόσμος που πλαισιώνει την ομάδα είναι  φανταστικός και είναι πάρα μα πάρα πολύς. Έχουμε πολύ κοινό από πίσω μας και μας ακολουθεί και μας αγαπάει. Στόχος να είναι κατακτήσουμε τους δύο τίτλους. Τον έναν τον πήραμε, άρα πρέπει να κοιτάξουμε να φτάσουμε στην κορυφή και στο πρωτάθλημα».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X