"Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι"

Παπαντωνάκος: «Νίκη με ΟΦΗ για να ξεπεράσουμε την ήττα στο Ψυχικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papantwnakosΤους Ίκαρους Σερρών υποδέχεται αύριο η ΑΕΚ, χωρίς την παρουσία του κόσμου της. Ο Κώστας Παπαντωνάκος μίλησε στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” για την αυριανή αναμέτρηση αλλά και για την πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά ο νεαρός φόργουρντ της Ένωσης μίλησε για:

– τα επόμενα ματς: «Είναι γεγονός ότι οι Ίκαροι είναι θεωρητικά η πιο εύκολη ομάδα σε σχέση με Λαύριο και με Κόροιβο, που με ρωτάτε, αλλά θεωρητικά μόνο. Χρειάζεται να δώσουμε όμως την απαιτούμενη προσοχή για σαράντα λεπτά. Καμιά φορά αυτά τα ματς είναι πιο επικίνδυνα. Είμαι όλοι απόλυτα συνειδητοποιημένοι, αλλά έχουμε αποδείξει ότι στα ματς με πιο δύσκολους αντιπάλους, πάμε καλύτερα».

– την εικόνα της ομάδας του: «Δείξαμε στα τελευταία ματς, ότι συνερχόμαστε από την αγωνιστική κοιλιά στην οποία είχαμε περιέλθει. Θεωρώ, ότι αγώνα με αγώνα θα πηγαίνουμε καλύτερα. Υπάρχει ένα κλίμα συσπείρωσης, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε κοντά στην τελική ευθεία. Κι αυτό αποτελεί ακόμη ένα κίνητρο για να παίζουμε καλύτερα. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι πρέπει να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου μας. Ανεξάρτητα αν δίνει μάχη για την άνοδο στην Α1 ο αντίπαλός μας, ή αν δίνει μάχη παραμονής, όπως στην προκειμένη περίπτωση οι Ίκαροι».

– την απουσία του τραυματία Στέφαν Νίκολιτς: «Είναι μεγάλη η απώλεια του Νίκολιτς. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο Στέφαν είναι από τους μπροστάρηδες αυτής της προσπάθειας για επιστροφή στην Α1. Η ποιότητα του παίκτη Νίκολιτς είναι γνωστή. Δεν μας σταματάει τίποτα όμως. Η ΑΕΚ έχει πολύ βαθύ ρόστερ. Το λένε και οι αντίπαλοι προπονητές και όχι μόνο. Επομένως, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Προχωράμε».

– το αν είναι κοντά η μαθηματική άνοδος της ΑΕΚ: «Δεν ξέρω αν είναι κοντά ή μακριά να κατακτήσουμε και μαθηματικά τον μεγάλο μας στόχο. Όντως, είναι σοβαρά τα τρία ματς, που έρχονται και με νίκες βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στον στόχο. Ίσως, απαλλαχτούμε από κάποιο βάρος, όμως είμαστε η ΑΕΚ. Δεν δικαιούμαστε να χαλαρώσουμε. Και να εξασφαλίσουμε την άνοδο, πρέπει να παίζουμε καλά. Τι θα κάνουμε αν καθαρίσουμε νωρίς; Θα παίζουμε τα… μήλα; Είμαστε υποχρεωμένοι για την μεγάλη ιστορία της ομάδας, τον απίστευτο κόσμο μας, αλλά και για τους εαυτούς μας να τα δίνουμε όλα μέχρι τέλους. Ευτυχώς-δυστυχώς εμείς κάθε μέρα κρινόμαστε. Θα παίζουμε για το γόητρο. Κάτι εξίσου σημαντικό είσαι η ΑΕΚ».

– την τιμωρία της ομάδας: «Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Πραγματικά είναι άδικη η τιμωρία, αν αναλογιστούμε τι έχει συμβεί σε άλλα γήπεδα. Μακάρι να βγει κάτι από την εκδίκαση του ΑΣΕΑΔ. Η ΑΕΚ χάνει δύναμη χωρίς αυτόν τον κόσμο. Και τον θέλαμε κοντά μας και με Ικάρους και ειδικά με Κόροιβο. Αν μείνει η τιμωρία και με Κόροιβο, τι να κάνουμε όμως; Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Και η διοίκηση της ΑΕΚ τι άλλο να κάνει πέρα απ’ αυτά που δικαιούται βάσει κανονισμών; Να βγει και να πει πάλι για τις τιμωρίες των άλλων; ΑΕΚ είμαστε, όπως ξαναείπα. Έχουμε αποδείξει, άλλωστε, ότι μπορούμε να πορευτούμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X