Πω, πω, τι έβαλε ο Θεός (VIDEO)

Πω, πω, τι έβαλε ο Θεός (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros-vlahos1Αυτά που έκανε ο Θωμάς Μαύρος με τη μπάλα και η μοναδική ικανότητα να τη στέλνει με κάθε τρόπο στα αντίπαλα δίχτυα είναι κάτι που έχει αναδειχθεί ουκ ολίγες φορές. Οσα γκολ του Θ(ε)ωμά και αν έχετε δει όμως, αξίζει να παρακολουθήσετε το απίστευτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της ΑΕΚ μια μέρα σαν σήμερα του 1982. Ένα πραγματικά μοναδικό γκολ, αντάξιο της μεγαλοσύνης του κορυφαίου Ελληνα σκόρερ όλων των εποχών.

Η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Απόλλωνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μαύρος κινήθηκε μέσα στην περιοχή και περίμενε τη μπάλα. Την υποδέχθηκε μαγικά, κοντρολάροντας στον αέρα με το δεξί πόδι και της έδωσε όσο ύψος χρειαζόταν για να κάνει αυτό που σχεδίαζε. Ενώ είχε πλάτη στο αντίπαλο τέρμα, γύρισε ξαφνικά το κορμί του και με μονοκόμματο βολέ με το φαρμακερό αριστερό του πόδι την έστειλε συστημένη στα δίχτυα. Και μάλιστα όχι απέναντι σε κάποιον τυχαίο τερματοφύλακα, αλλά απέναντι στον σπουδαίο Πολωνό, Ζίγκμουντ Κούκλα που είχε φέρει τότε η ομάδα της Ριζούπολης.

Ηταν ένα γκολ σπάνιας ποδοσφαιρικής ευφυΐας, της τεράστιας ποιότητας του μεγάλου Μαύρου. Με εκείνο το υπέροχο γκολ, η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει τον Απόλλωνα που είχε…τολμήσει να προηγηθεί με τον Καστανό (που ήταν…κοκκινομάλης). Και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Λάκης Νικολάου είχε σκοράρει με κοντινή προβολή και είχε δώσει τη νίκη στην Ενωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”t0VukT8Xo_8″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X