Θυμήθηκε τα…παλιά ο Λαζόπουλος και είδε το φινάλε ανάμεσα στον κόσμο

Λαζόπουλος στο enwsi.gr: «Η δυναστεία της ΑΕΚ, θα πάρουμε όλες τις κούπες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazopoulosΚάποιες στιγμές έντασης ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ, πήγε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και προκάλεσε ανησυχία. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος είδε το περιστατικό και ανέλαβε αμέσως πρωτοβουλία. Μετακινήθηκε άμεσα από τα επίσημα στο πέταλο που βρίσκονταν οι Ενωσίτες και προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση. Όταν επανήλθε η ηρεμία όμως, ο Λαζόπουλος δεν επέστρεψε στη θέση του. Εμεινε εκεί, ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ ως το φινάλε του τελικού.

«Ηταν σα να γυρνάνε στο μυαλό μου αναμνήσεις από το παρελθόν. Τότε που ήμουν και εγώ στην σκεπαστή και ήμασταν όλοι ένα. Μια φωνή, μια γροθιά για την ΑΕΚ. Και το χάρηκα πολύ», έλεγε σε συνεργάτες του μετά το τέλος του μεγάλου τελικού. Αλλωστε, ο Λαζόπουλος είναι γνωστό πως ήταν τακτικός θαμώνας της Νέας Φιλαδέλφειας από τα εφηβικά του χρόνια, με πολλά ταξίδια και εκδρομές με την ομάδα της ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X