Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ

Αύριο εκδικάζεται η προσφυγή της "Βασίλισσας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_dikigoroi_alexis_alexiou_giorgos_katsadimas_resΕνώπιον του ΑΣΕΑΔ βρέθηκαν σήμερα οι Αλέξης Αλεξίου και Γιώργος Κατσαδήμας, στην εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ σχετικά με την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που της επιβλήθηκε για τα όσα έγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης με την Καβάλα στο φύλλο αγώνα.

Οι δύο νομικοί υποστήριξαν πως η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην “Ένωση” είναι άδικη, καθώς δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα στην διεξαγωγή του αγώνα με την Καβάλα, από τον οπαδό της “Ένωσης” που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού. Πάντως, η απόφαση του ΑΣΕΑΔ δεν αναμένεται να βγει άμεσα, με τους ανθρώπους της “Βασίλισσας” να την περιμένουν πιθανότατα στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Έτσι, το Σάββατο η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου θα υποδεχθεί χωρίς τον κόσμο της τους Ικάρους Σερρών, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να περιμένουν να βγει η απόφαση, ελπίζοντας πως θα δικαιωθούν, ώστε η “Ένωση” να έχει τους οπαδούς της στο πλευρό της στο ντέρμπι της 5ης Απριλίου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X