Ο «κέρβερος» Τσιλιμπάρης άφησε… εκτός τον Καφφάτο

Ο «κέρβερος» Τσιλιμπάρης άφησε… εκτός τον Καφφάτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ ÁÑÃÏÕÓ -  ÁÅÊ  32ïò ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËÏÕ ÅËËÁÄÏÓΛόγω πληθώρας ποιοτικών λύσεων ο Γιάννης Αρβανίτης συνήθιζε να μοιράζει τα παιχνίδια τόσο στην θέση του τερματοφύλακα, όσο και σε αυτή του δεξιού εξτρέμ. Έτσι, έπαιζαν από ένα ημίχρονο Τσιλιμπάρης – Καφφάτος και Μπακαούκας – Καρυπίδης. Στον τελικό ξεκίνησαν Τσιλιμπάρης και Μπακαούκας, με τον Καρυπίδη να αντικαθιστά τον αρχηγό στο δεύτερο 30λεπτο του τελικού.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι ο Τσιλιμπάρης πραγματοποιούσε εξαιρετική εμφάνιση (την καλύτερη του με την φανέλα της ΑΕΚ) ο Αρβανίτης δεν ήθελε να… χαλάσει το μομέντουμ. Έτσι τον κράτησε σε όλο το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο ισάξιος του Δημήτρης Καφφάτος να μην παίξει καθόλου.

Πράγμα που βεβαίως δεν έφερε προβλήματα, αφού ο Καφφάτος λόγω εμπειρίας και κλάσης ξέρει το καλό της ομάδας. Και στα ταιμ άουτ και σε φάσεις που έκανε επιθέσεις η ΑΕΚ, στήριζε και βοηθούσε ψυχολογικά τον Τσιλιμπάρη.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X