Η Βασίλισσα συγχαίρει τους Κυπελλούχους μάγκες

Η Βασίλισσα συγχαίρει τους Κυπελλούχους μάγκες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handballΑνακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ για την χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στα Λιόσια, εξέδωσε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Η Βασίλισσα τονίζει σε ανακοίνωση της ότι «μας κάνατε περήφανους και αποδείξατε ότι η αναγέννηση της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και τίποτε δεν μπορεί να μας σταματήσει όταν είμαστε ενωμένοι» δείχνοντας τον δρόμο για την συνέχεια ως συλλόγου στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βασίλισσας:

«Η διοίκηση του τμήματος Μπάσκετ, οι αθλητές, το προπονητικό τιμ και το stuff της ΑΕΚ συγχαίρουν την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για την χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Για ακόμη μια φορά μας κάνατε περήφανους και αποδείξατε ότι η αναγέννηση της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και τίποτε δεν μπορεί να μας σταματήσει όταν είμαστε ενωμένοι! Καλή συνέχεια και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ!»

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X