Διπλό με μάγκικη ανατροπή και φουλ για τίτλο από τη Δράμα (VIDEO)

Διπλό με μάγκικη ανατροπή και φουλ για τίτλο από τη Δράμα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mitropoulos-manolasΑν και η περίοδος 1993-94 βρήκε την ΑΕΚ έπειτα από δύο διαδοχικά πρωταθλήματα, η προσπάθεια για την κατάκτηση και του τρίτου στη σειρά δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Εξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, μια μέρα σαν σήμερα του 1994, η Ενωση φιλοξενήθηκε στη Δράμα από την τοπική Δόξα σε ένα κομβικό ματς για την πορεία του πρωταθλήματος. Με μεγαλειώδη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη και έκανε πολύ πιο εύκολο τον δρόμο της για τη συνέχεια.

Τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί καλά για τους «κιτρινόμαυρους». Και όταν λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Τσιάρτας ανέτρεψε αντίπαλο του μέσα στην περιοχή και ο Αλεξανδρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατματσίδη, φαινόταν η κατάσταση να χάνεται από τον έλεγχο. Οι οδηγίες του Μπάγεβιτς στο ημίχρονο και η είσοδος του Μητρόπουλου (αντί του Τσιάρτα), άλλαξαν την εικόνα της ΑΕΚ και την έδωσαν την απαραίτητη δύναμη για να βγει στην αντεπίθεση.

Η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να ισοφαρίσει τελικά στο 74’ με τον Σλίσκοβιτς. Η Ενωση είχε δοκάρι με τον Μητρόπουλο και στο 83’, ο Αλεξανδρής βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των δραμινών και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Τοχούρογλου. Και ως κερασάκι στην τούρτα, ο Αλεξανδρής διπλασίασε τα τέρματα του με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας στην ΑΕΚ μια τεράστιας σημασίας νίκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”fh9gGutEd0I” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X