Παπαδόπουλος: "Ομάδα φτιαγμένη για τίτλους"

Οι μαγικές στιγμές της απονομής και τα πανηγύρια των θριαμβευτών (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

apodytiria kypello (1)Πεποισμένος ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να εκπληρώσει και τους δύο στόχους της ΑΕΚ την φετινή σεζόν, εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας στο ART TV.  Ο έμπειρος άσος της Ένωσης χαρακτήρισε αρχικά την ομάδα του δίκαιη νικήτρια στον τελικό.

«Το δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Δεν πήγαμε καλά επιθετικά αλλά η άμυνα μας ήταν πολλή καλή και ο Τσιλιμπάρης περισσότερο ήταν καταπληκτικός. Εξουδετερώσαμε όλα τα ατού του Διομήδη με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψουμε σε καμία στιγμή του τελικού και να έρθει αυτή η επικράτηση που νομίζω ότι ήταν δίκαια».

Ο Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι η ομάδα χτίστηκε για να κατακτά τίτλους και ήδη έχει βάλει το νερό στο αυλάκι.

«Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για να παίρνει τίτλους και να κάνει μια πορεία στην Ευρώπη. Στο δεύτερο σκέλος δεν τα καταφέραμε, βέβαια αντιμετωπίσαμε μια πολλή καλή ομάδα και από κει και πέρα κοιτάξαμε τον στόχο της ομάδας που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Το πρώτο το καταφέραμε και τώρα μας μένει και το πρωτάθλημα για να ολοκληρώσουμε την σεζόν επιτυχημένα».

Όσον αφορά για το ψυχολογικό προβάδισμα που έχει η ΑΕΚ απέναντι στον Διομήδη, ενόψει και των τελικών του πρωταθλήματος, σχολίασε.

«Κάθε παιχνίδι εμείς το βλέπουμε ξεχωριστά. Τελείωσε ένα παιχνίδι σημαντικό για μας που ήταν και ένας τίτλος. Τώρα βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος και όταν έρθει η ώρα να αντιμετωπίσουμε και πάλι τον Διομήδη θα τα δούμε τότε».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X