Καρυπίδης στο enwsi.gr: «Μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα» (VIDEO)

Καρυπίδης στο enwsi.gr: «Μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karypidis kypelloΛίγα λεπτά μετά την λήξη του τελικού και της απονομής,  ο Σάββας Καρυπίδης μίλησε στο enwsi.gr για την χθεσινή εμπειρία την οποία χαρακτήρισε «ανεπανάληπτη».  Ο άσος της Ένωσης μεταξύ άλλων,  έσταξε «μέλι» για τον κόσμο της ΑΕΚ που κατέκλυσε το γήπεδο.

«Πραγματικά έζησα μια απίστευτη εμπειρία. Έχω ζήσει πολλά από το χάντμπολ, αλλά το σημερινό είναι ανεπανάληπτο και θεωρώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο, ήταν ο 8ος μας παίκτης και πραγματικά του χαρίζουμε αυτόν τον τίτλο μέσα από την καρδιά μας».

Όσον αφορά την συνέχεια στο πρωτάθλημα ο Καρυπίδης ήταν ξεκάθαρος. «Η ΑΕΚ παίζει για να κερδίσει, είτε έχει να κάνει με τίτλο, είτε στο πρωτάθλημα. Παίζει για να δίνει τον καλύτερο της εαυτό και να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Σήμερα ήταν τελικός κυπέλλου και στόχος ήταν να πάρουμε το κύπελλο».

Ήταν η 3η φορά φέτος που κέρδισε η ΑΕΚ τον Διομήδη. Αν χρειαστεί να τον κερδίσετε άλλες τρεις φορές στο πρωτάθλημα, θα το κάνετε;

«Εννοείται»

[youtube id=”xTC60DqcYfI” width=”600″ height=”350″]

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X