Αλβανός στο enwsi.gr : «Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για το νταμπλ» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το Διομήδης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)Ο Αλέξης Αλβανός μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για μια ακόμα μεγάλη στιγμή που έζησε με την φανέλα της ΑΕΚ. Σχολίασε την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Ένωσης στην μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού με τον Διομήδη, ενώ υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να έρθει το νταμπλ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

«Καταπληκτικά συναισθήματα. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση με πολλή καλές άμυνες. Δυστυχώς λίγο άσχημες επιθετικές ενέργειες και από τις δύο πλευρές. Αλλά οι τελικοί κρίνονται συνήθως στις άμυνες και σήμερα ήμασταν καταπληκτικοί, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού να αντιδράσει και θεωρώ ότι δίκαια στεφθήκαμε και πάλι κυπελλούχοι. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Βέβαια χρειάζεται σκληρή δουλειά δεν χρειάζεται να επαναπαυτούμε και θα έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων με μεγάλη επιβάρυνση. Οπότε πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τραυματισμούς και να δουλεύουμε ομαδικά ώστε να πετύχουμε και τον δεύτερο στόχο μας. Ήταν διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ. Πρώτη φορά γίνεται τελικός με τόσο κόσμο, με τόσο μεγάλη ένταση και για άλλη μια φορά ο κόσμος της ΑΕΚ απέδειξε ότι είναι δίπλα μας, ότι μας στηρίζει και αξίζει και αυτός να πανηγυρίσει μαζί μας το τρόπαιο».

[youtube id=”xI4ain4v5_I” width=”600″ height=”350″]

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X