Λαζόπουλος στο enwsi.gr: «Η δυναστεία της ΑΕΚ, θα πάρουμε όλες τις κούπες»

Λαζόπουλος στο enwsi.gr: «Η δυναστεία της ΑΕΚ, θα πάρουμε όλες τις κούπες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazopoulosΤο είχε πει και το έκανε. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ο Δημήτρης Λαζόπουλος κατέστησε σαφές πως τα θέλει όλα. Πήρε το νταμπλ και άφησε ξερούς τους αντιπάλους της Ενωσης, συνέχισε ακόμα πιο δυναμικά αυτή τη σεζόν. Ηδη, από χθες η ΑΕΚ κατέκτησε με τρόπο που δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης την πρώτη κούπα της σεζόν και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, δείχνει…αχόρταγος. Όχι μόνο για την τρέχουσα περίοδο και το πρωτάθλημα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

«Πήραμε την πρώτη κούπα, ακολουθεί και η δεύτερη. Να είναι βέβαιοι οι φίλοι της ΑΕΚ, πως θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να είναι η ομάδα πρώτη και καλύτερη. Φτιάχνουμε τη δυναστεία της ΑΕΚ για τα επόμενα δέκα χρόνια τουλάχιστον. Για την επόμενη πενταετία όλα θα είναι δικά μας. Θα σαρώσουμε στην Ελλάδα, θα κυριαρχήσουμε στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι επόμενοι στόχοι μας και άπαντες να είναι βέβαιοι πως θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειάζεται για να το πετύχουμε», είπε ο Δημήτρης Λαζόπουλος στο enwsi.gr.

Ο Λαζόπουλος αποθεώθηκε από τον κόσμο που αναγνωρίζει την τεράστια συμβολή του. «Ο κόσμος σήμερα με έκανε πολύ υπερήφανο. Με φτιάχνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ και χαίρομαι που του δώσαμε αυτή την χαρά. Συνεχίζουμε για να φέρουμε κι άλλες κούπες στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνισε ο Λαζόπουλος και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του «γέννησε» η νέα κούπα, τρίτη στη σειρά. «Το περυσινό ήταν πιο αναπάντεχο, ήταν το πρώτο και το χάρηκα με το παραπάνω. Αλλά σας διαβεβαιώνω: κάθε κούπα της ΑΕΚ, έχει τη δική της γλύκα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X