Το πρώτο της χρονιάς με... μαγκιά (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το Διομήδης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)Οι πραγματικοί μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη κατέκτησαν το τρίτο Κύπελλο της Ιστορίας τους και τον πέμπτο συνολικά τίτλο τους, επικρατώντας με 16-18 του Διομήδη Άργους στον τελικό του Κυπέλλου που φιλοξενήθηκε στο “κιτρινόμαυρο” κλειστό των Άνω Λιοσίων. Τρελά πανηγύρια από τον κόσμο και τους παίκτες της Ένωσης στο τέλος του μεγάλου τελικού, με την ατμόσφαιρα να θυμίζει… Σκεπαστή, με αποθέωση στον Γιάννη Αρβανίτη και τον Δημήτρη Λαζόπουλο. Εκπληκτικός για τους “κιτρινόμαυρους” ο τερματοφύλακας Κώστας Τσιλιμπάρης που αναδείχθηκε δικαίως MVP της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε για τρίτη φορά φέτος τον Διομήδη Άργους (συμμετείχε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου), αποδεικνύοντας ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και δεν έχει ουσιαστικό αντίπαλο στην αήττητη πορεία που κάνει για την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ. Οι “κιτρινόμαυροι” σήκωσαν το Κύπελλο μπροστά στο κοινό τους, γνωρίζοντας στιγμές αποθέωσης. Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινήθηκε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερη βαρύτητα στις άμυνες τους. Με τον Γρηγόρη Σανίκη αρχικά να αποτελεί το “όπλο” στην επίθεση της ΑΕΚ και τον Χριστόφορο Μπακαούκα να παίρνει την σκυτάλη στο σκοράρισμα και τον Κώστα Τσιλιμπάρη να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα, η Ένωση σταδιακά ανέβασε την υπέρ της διαφορά (σε κανένα σημείο ο Διομήδης δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ) και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 11-7.

Με την ΑΕΚ να διατηρεί την διαφορά που “έχτισε” από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, χωρίς να δυσκολεύεται ιδιαίτερα κύλησε η επανάληψη του ματς. Με τον Κώστα Τσιλιμπάρη να εξακολουθεί να έχει… κατεβασμένα τα ρολά, οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια και στο επικράτησαν με 16-18 του Διομήδη Άργους, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του 3ου Κυπέλλου της Ιστορίας τους.

Τα πεντάλεπτα: 0-0, 2-2, 3-3, 5-6, 5-8, 7-11 (ημχ.), 8-13, 9-13, 10-14, 11-15, 13-16, 16-18

Διομήδης (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 1, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μάλλιος, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς, Σπέντζος, Ανανιάδης 2, Λοίζος, Μαστορογιάννης 2, Κεδέρης 2, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 4.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 1, Μπακαούκας 6, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 3, Νικολαϊδης, Σανίκης 3, Αλβανός 3, Καρυπίδης 2, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρατηρητής: Μπεμπέτσος, δίλεπτα: 4-2, πέναλτι: 1/2-2/2

[youtube id=”lVY_YNbQdYs” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X