Έδειξε βίντεο ο Ζιάγκος, εκτός ο Νίκολιτς

Έδειξε βίντεο ο Ζιάγκος, εκτός ο Νίκολιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolicΣτο κλειστό των Άνω Λιοσίων επέστρεψαν σήμερα οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, όπου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζιάγκου εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τους Ικάρους Σέρρων, με μόνη απουσία αυτή του Στέφαν Νίκολιτς.

Αρχικά, ο τεχνικός της “Βασίλισσας” έδειξε βίντεο στους παίκτες του με στιγμιότυπα από την εκτός έδρας νίκη επί του Αρκαδικού, εστιάζοντας στα λάθη και στις αδυναμίες τους. Ο Ζιάγκος θέλει οι παίκτες του να μην χαλαρώσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και για αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση των παιχνιδιών της ομάδας του, ώστε οι αθλητές του να παρουσιάζονται “διαβασμένοι” και βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο παρκέ του κλειστού. Ο Στέφαν Νίκολιτς δεν προπονήθηκε, καθώς ακολουθεί θεραπεία για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στον αγώνα με τον Αρκαδικό, με τον Σέρβο γκαρντ να μην αγωνίζεται κόντρα στους Ικάρους. Οι υπόλοιποι αθλητές της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X