Ζητάνε και τα ρέστα στον Διομήδη

vlachospyros2014Συνεχίζουν τις προκλήσεις στον Διομήδη Άργους που από ότι φαίνεται δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν παρά μόνο με την ΑΕΚ. Αν και η διοίκηση της Ένωσης όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει πάρει θέση στις προκλητικότατες ανακοινώσεις των Αργιτών που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους (και προφανώς εκφράζουν την διοίκηση της), ο πρόεδρος του Διομήδη, κ. Βλαχοσπύρος… απάντησε για ακόμη μία φορά προκλητικά στην προσωπική δήλωση του Δημήτρη Λαζόπουλου που σκοπό είχε να ρίξει τους τόνους έπειτα από τις ανακοινώσεις που έκαναν λόγο για… μαϊμού μάγκες (βέβαια η σχετική ανακοίνωση του Διομήδη κατέβηκε από το επίσημο site του, γεγονός που δείχνει ότι κάποιοι εκ των ανθρώπων της συγκεκριμένης επαρχιακής ομάδας παραδέχθηκαν έτσι το λάθος τους).

Αναλυτικά η νέα πρόκληση (ενυπόγραφη αυτή τη φορά): “Αγαπητέ κ. Λαζόπουλε, με μεγάλη έκπληξη διάβασα την επίθεση «φιλίας» που κάνατε στην Διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ, της οποίας έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος.

Θα σε παρακαλούσα-προκαλούσα να μου υποδείξεις οποιαδήποτε δημόσια ενυπόγραφη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Δ.Σ. του Διομήδη, που καταφέρεται εναντίον της Α.Ε.Κ. ή των αθλητών της.

Ο «στόχος» τόσο εμένα προσωπικά όσο και της Διοίκησης του Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ ήταν & εξακολουθεί να είναι η Διοίκηση της Ο.Χ.Ε..

Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά για ποιο λόγο το κάνεις, αλλά δεν μπορώ να σ’ ακολουθήσω σ’ αυτό το δρόμο.

Συνέχισε μόνος σου….

Βλαχοσπύρος Κων/νος”.

Πρόεδρος Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ

Υ.Γ. : Αγαπητέ κ. Λαζόπουλε συνηθίζεις να ….υποδέχεσαι κόσμο & αθλητές σε ουδέτερο γήπεδο?”.

Να διευκρινίσουμε ότι είναι απόλυτα λογικό ο Δημήτρης Λαζόπουλος να κάνει λόγο στην δήλωση του για υποδοχή από πλευράς ΑΕΚ των αθλητών του Διομήδη, από τη στιγμή που ο τελικός θα φιλοξενηθεί επί αθηναϊκού εδάφους, και όχι στην πόλη των Αργιτών.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X