Δημητρούλιας: "Μικρό προβάδισμα η ΑΕΚ"

ΦΩΤΟ από τη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diomidis-aek sinentefxi tipou telikou kipellou handballΟ Δημήτρης Δημητρούλιας, εκτός από την επίθεση που έκανε στον Γιάννη Αρβανίτη, μίλησε και για τον αυριανό τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη. “Eίναι πολύ μεγάλη η χαρά μας γιατί είναι η πρώτη συμμετοχή μας σε τελικό κυπέλλου. Είμαστε αποφασισμένοι να το χαρούμε και φυσικά να δώσουμε την ψυχή μας και αν μη τι άλλω να φύγουμε γεμάτοι και περήφανοι από τα Λιόσια για αυτό που δώσαμε”, σχολίασε αρχικά.

Για την έδρα του αυριανού τελικού ο τεχνικός του Διομήδη τόνισε: “Υπάρχει ένα μικρό αίσθημα αδικίας, στην κοινή γνώμη ακούγεται κάπως παράξενα και το καταλαβαίνω. Η πρόταση του Λουτρακίου που η απόσταση ήταν μοιρασμένη, απορρίφθηκε από ότι κατάλαβα από την ΑΕΚ γιατί θεωρήθηκε δική μας έδρα επειδή έχουμε δώσει κάποια ματς εκεί. το περισσότερο αρνητικό είναι η ημέρα, είμαστε επαρχιακή πόλη και είναι δύσκολο για τους συμπολίτες μας να έρθουν στο ματς. Θέλουμε δεν θέλουμε είτε παίζαμε στα Λιόσια είτε κάπου αλλού θα ήταν σαν έδρα της ΑΕΚ επειδή έχει πολύ κόσμο”.

Τέλος, αναφορικά με το ποια ομάδα θεωρεί το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου είπε: “Υπάρχει μικρό προβάδισμα στα χαρτιά για την ΑΕΚ. Έχουμε δει να ανατρέπονται τα πράγματα σε τελικούς, η εκτίμηση μου είναι ότι θα το κατακτήσει όποιος το θέλει περισσότερο”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X