Αρβανίτης: "Η ΑΕΚ έχει ένα πλεονέκτημα"

ΦΩΤΟ από τη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitis bakaoukasΑν και ο Γιάννης Αρβανίτης ήθελε να μείνει εκτός των επικοινωνιακών παιχνιδιών που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση του Διομήδη Άργους και συνέχισε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής, Δημήτρης Δημητρούλιας, αναγκάστηκε να απαντήσει καθώς δέχθηκε προσωπική επίθεση από τον συνάδελφο του. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε σαφές ότι η ομάδα του θέλει να συμμετάσχει στην γιορτή του χάντμπολ και στην προσπάθεια της ομοσπονδίας να αναβαθμίσει το άθλημα.

“Εμείς από την μεριά μας είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε μια μεγάλη γιορτή. Είναι μια καλή ευκαιρία για το άθλημα αυτός ο τελικός και πρέπει να γίνει γιορτή. Το αγωνιστικό επίπεδο θα είναι υψηλό καθώς και οι ομάδες έχουν τα εχέγγυα για το κάνουν. Το γήπεδο πιστεύω θα είναι γεμάτο με κόσμο και θα αποδείξουμε ότι αυτοί οι αγώνες πρέπει να γίνονται με την παρουσία κόσμου, να είναι γιορτή και χαρά, να κερδίσουν όλοι μέσα από αυτό τον τελικό. Ελπίζω να πάνε όλα όπως πιστεύουμε” τόνισε αρχικά ο έμπειρος κόουτς.

Όσο για το αν η ΑΕΚ έχει ψυχολογικό πλεονέκτημα λόγω των δύο νικών της στο πρωτάθλημα επί του αυριανού αντιπάλου της και το ποια ομάδα θεωρεί πως είναι το φαβορί, σχολίασε: “Ένας τελικός δεν έχει να κάνει με το παρελθόν. Σίγουρα βάση ονομάτων και μπάτζετ η ΑΕΚ έχει ένα πλεονέκτημα. Έχουμε χάσει ένα τελικό από τα Βριλήσσια, έχουμε δει μικρότερες ομάδες να διεκδικούν και να παίρνουν το κύπελλο. Σίγουρα τα ματς πρωταθλήματος με αυτά του Κυπέλλου είναι διαφορετικά, οι παίκτες έχουν διαφορετική ψυχολογία”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X