Παπαδιονυσίου στο enwsi.gr: "Όλα για τη νίκη"

Παπαδιονυσίου στο enwsi.gr: "Όλα για τη νίκη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

×ÁÍÈ - ÁÅÊΤην υπόσχεση ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στον αυριανό τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Διομήδη Άργους για να κατακτήσουν και αυτό το τρόπαιο, έδωσε μέσω του enwsi.gr ο Τάσος Παπαδιονυσίου.

“Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ των δύο ομάδων. Περιμένω να γίνει ένα ματς πάνω από όλα γιορτή για το χάντμπολ. Παίζουμε σε ένα γήπεδο στολίδι για τα ελληνικά δεδομένα και περιμένουμε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών” τόνισε αρχικά ο πίβοτ της ΑΕΚ και πρόσθεσε: “Επειδή είναι ένα παιχνίδι τελικός θέλουμε να πάρπουμε τη νίκη και να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να εκπληρώσουμε έτσι τον ένα από τους δύο βασικούς μας στόχους”.

Τέλος, ο Τάσος Παπαδιονυσίου έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της Ένωσης: “Εμείς δεν θα κάνουμε καμία πρόβλεψη. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στους φιλάθλους μας είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Άλλωστε για εμάς είναι μεγάλο κίνητρο να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε και πέρυσι”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X