Οικονόμου στο enwsi.gr: "Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ"

Οικονόμου στο enwsi.gr: "Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÏÕÊÁÓ - ÁÅÊ (ÊÕÐÅËËÏ 2013-2014)Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” ενόψει του μεγάλου αυριανού τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους. Στην ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία, ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Αβρανίτη θέλουν να… μιλήσουν μέσα στο γήπεδο. Ο Μάρκος Οικονόμου με δηλώσεις του στο enwsi.gr ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

“Είναι ένας τελικός που θέλουμε πολύ να κερδίσουμε για να πετύχουμε τον πρώτο μας στόχο, την κατάκτηση του Κυπέλλου” ανέφερε αρχικά ο νεαρός πίβοτ της Ένωσης και συνέχισε αναφορικά με το που θεωρεί ότι θα κριθεί το ματς με τους Αργίτες: “Ένας τελικός κρίνεται πάντα στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και δεν έχουν… μυστικά μεταξύ τους”.

Ο ίδιος έκανε το κάλεσμα του στους φίλους της ΑΕΚ, τονίζοντας: “Εμείς καλούμε στο γήπεδο όσο περισσότερο κόσμο μπορεί να έρθει και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα, όπως πάντα, για να τον κάνουμε περήφανο”.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X