«Χόρεψε» στη βροχή και σφράγισε την πρόκριση στον τελικό (VIDEO + ΦΩΤΟ)

«Χόρεψε» στη βροχή και σφράγισε την πρόκριση στον τελικό (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour1Για την ΑΕΚ της περιόδου 2008-09 το κύπελλο είχε αποδειχθεί ως αυτοσκοπός. Επειτα από την καταστροφική παρουσία του Δώνη στον πάγκο της ομάδας και τη διοικητική αστάθεια που προκάλεσε η αποχώρηση Νικολαϊδη, η Ενωση προσπαθούσε να βρει τον δρόμο της. Στην πορεία της, η ΑΕΚ απέκλεισε διαδοχικά Κέρκυρα και Ξάνθη και υποδέχθηκε στον πρώτο ημιτελικό τον Πανσερραϊκό. Η νίκη με 3-1, σε ένα ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια, σφράγισε επί της ουσίας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και «χόρευε» στη βροχή, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός φορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μόλις στο 20’. Ο Ριμπέιρο απάντησε σχεδόν άμεσα με φάουλ, αλλά μέσα σε τρίλεπτο η Ενωση καθάρισε το ματς με ακόμα ένα γκολ του Τζιμπούρ και κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς. Η ρεβάνς των Σερρών ήταν τυπική διαδικασία και η δουλειά για την παρουσία και την πρόκληση στον μεγάλο τελικό, είχε επιτευχθεί.

Ηταν ένα ματς που είχε πραγματοποιηθεί στη σκιά της συνάντησης των ηγεσιών ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Θανόπουλου και Χατζηχρήστου), με τον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη με αφορμή το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια από τις πολλές, αλλά άνευ ουσίας συναντήσεις που γίνονταν μέχρι πριν από λίγους μήνες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”EqxOWiiPFnU” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”aeJiyW25LB8″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”O1IFgbX-wfw” width=”600″ height=”350″]

tzibour maistorovic ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X