«Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια της ΑΕΚ για τον τελικό, μόνο 100(!) πήρε ο Διομήδης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκέψεις της ΟΧΕ να κάνει τον τελικό του Κυπέλλου στα Λιόσια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball liosiaΣ’ άλλες εποχές, η πιθανότητα διάθεσης δυο χιλιάδων εισιτήριων για τελικό κυπέλλου χάντμπολ, θα έμπαινε μόνο σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Για έναν τελικό όμως που παρούσα στον τελικό είναι η (νταμπλούχος) ΑΕΚ και οι «μάγκες» της, αυτός ο αριθμός μοιάζει εξαιρετικά μικρός για να καλύψει την τρέλα του κόσμου. Ήδη από χθες το μεσημέρι, τα δυο χιλιάδες εισιτήρια που δικαιούται και πήρε η Ένωση, «εξαφανίζονται». Η διάθεση όσων λίγων έχουν απομείνει, θα συνεχιστεί και σήμερα. Αλλά και αυτά θα κάνουν… φτερά μέσα σε λίγες ώρες.

Πάντως το πιθανότερο είναι πως όσοι από τους οπαδούς της ΑΕΚ, δεν προλάβουν να προμηθευτούν ένα από δυο χιλιάδες «μαγικά χαρτάκια», δεν θα μείνουν εκτός τελικού. Και αυτό διότι όπως φαίνεται, η κινητικότητα στα εισιτήρια του Διομήδη, είναι αντιστρόφως ανάλογη μ’ αυτή που υπάρχει στις ανακοινώσεις. Πολλές οι ανακοινώσεις, λίγα τα εισιτήρια. Μόλις 100 (!) από τα συνολικά δυο χιλιάδες που δικαιούνται, έχουν πάρει οι Αργίτες. Και αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή ή δεν υπάρξει κάποια οργανωτική… έμπνευση, να μείνουν 1900 θέσεις κενές, τότε κάποια απ’ αυτά τα εισιτήρια θα διατεθούν επιπλέον για τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X