«Θα απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο στον Διομήδη Άργους όπως πρέπει»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karypidisΣτην χθεσινή συνάντηση του Δημήτρη Λαζόπουλου με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στα γραφεία της Ερασιτεχνικής παρουσία όλων των στενών συνεργατών του αφεντικού της ομάδας, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί και η νέα προκλητική ανακοίνωση του Διομήδη Άργους. Μια ανακοίνωση που καταφέρθηκε με ειρωνικά και απαράδεκτα σχόλια εναντίον των αθλητών της ΑΕΚ που έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ, έχοντας περάσει από πολύ προβληματικές περιόδους με τον σύλλογο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκαθάρισε εξ’ αρχής ότι δεν πρόκειται να απαντήσει στον Διομήδη Άργους, ούτε καν να ασχοληθεί επίσημα ή ανεπίσημα πέρα τα όσα σε ήπιους τόνους είπε ο Λαζόπουλος χθες. Τον… λόγο θα πάρουν οι αθλητές της ΑΕΚ αύριο στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων, στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκεί όπου χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ θα είναι στο πλάι τους για να σηκώσουν όλοι μαζί την πρώτη κούπα της σεζόν.

Οι χαντμπολίστες της ΑΕΚ και κυρίως οι παλαιότεροι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό χάντμπολ και γνωρίζουν από… πρώτο χέρι τι εστί Διομήδη Άργους σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισαν έναν πράγμα. «Θα απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο στον Διομήδη Άργους όπως πρέπει. Μόνο εκεί» είπαν με ένα στόμα οι «κιτρινόμαυροι» που περιμένουν ένα κατάμεστο κλειστό αύριο για να πανηγυρίσουν ακόμη ένα τίτλο, ακόμη μια νίκη απέναντι στην ομάδα του Άργους.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X