Τσιότρας στο enwsi.gr: "Με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος"

Τίμησε Γκιζόγιαννη και Τσιότρα ο Αρκαδικός (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÑÊÁÄÉÊÏÓ - ÁÅÊΗ ΑΕΚ χθες πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Αρκαδικού, σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ο Θοδωρής Τσιότρας, μιλώντας στο enwsi.gr χαρακτήρισε τη νίκη σημαντική, αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά που οδήγησαν την “Ένωση” στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του συνεχίζουν με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος για να πετύχουν τον στόχο τους και τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Αρκαδικού για την βράβευση του.

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρχές, δυνατή άμυνα και πολύ επιθετικούς προς το καλάθι παίκτες. Το πιο σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε τον Αρκαδικό χαμηλά στο σκορ και έτσι με σωστές επιλογές και υπομονή στην επίθεση, πήραμε την διαφορά στο σκορ και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Με αυτή τη νίκη κάναμε ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο που όλοι έχουμε θέσει. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος”, ήταν το σχόλιο του για τη νίκη επί του Αρκαδικού, ενώ για την βράβευση του από την πρώην ομάδα του, είπε χαρακτηριστικά:

“Όσο για την βράβευση, πέρασα τρία πολύ καλά χρόνια στην Τρίπολη, με πολλές καλές στιγμές και κυρίως με ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν το μπάσκετ. Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X