Ζιάγκος: «Είχαμε καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις»

Ζιάγκος: «Είχαμε καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagosΗ Βασίλισσα έκανε ακόμη ένα βήμα προς την Α1 και πλησιάζει στη μεγάλη επιστροφή της. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος εμφανώς ικανοποιημένος από τη νέα νίκη της ΑΕΚ αυτή τη φορά μέσα στην Τρίπολη επί του δυνατού Αρκαδικού, μίλησε για την επιτυχία των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ στο Facebook:

«Γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο καλοστημένες ομάδες σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, είχαμε θέσει ως προαπαιτούμενα για το διπλό την υψηλή αυτοσυγκέντρωση, την αγωνιστική σταθερότητα στα 40 λεπτά και τη συνέπεια στο σχεδιασμό μας. Τακτικά το παιχνίδι κινήθηκε εκεί που θέλαμε έχοντας τα παιδιά καθαρό μυαλό και σωστές τελικές αποφάσεις.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νοοτροπία τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Ευχαριστούμε και σήμερα όσους φίλους μας ταξίδεψαν μέχρι την Τρίπολη, αλλά και τους ντόπιους οπαδούς μας. Συνεχίζουμε…»

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X