
Ο Ιωάννης Πίττας μίλησε για τα σενάρια που τον συνέδεαν με την ΑΕΚ
Ο Ιωάννης Πίττας είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της σουηδικής λίγκας σήμερα.
Το 2023, και μετά από οχτώ χρόνια και 54 γκολ συνολικά, αποφάσισε να αφήσει την Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού για χάρη της ΑΙΚ Στοκχόλμης.
Τη φετινή χρονιά μετρά ήδη 11 γκολ σε 22 αναμετρήσεις, μόλις δυο μακριά από την κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος.
Ο Κύπριος επιθετικός μίλησε στο Gazzetta Cyprus και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα σενάρια περί μεταγραφής του στην ΑΕΚ.
Για αυτό το θέμα δήλωσε: «Υπήρχε όντως ενδιαφέρον από την ΑΕΚ αλλά τίποτα παραπάνω. Υπήρξαν ομάδες που με προσέγγισαν με επίσημες προτάσεις και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες. Για την ώρα όμως δεν είναι στα πλάνα μου να παίξω στην Ελλάδα ή στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Μπεκάλι έβαλε στη θέση του τον Λουτσέσκου: «Ποια νίκη είναι ψεύτικη, ανόητε;»
- Ο Περέιρα φροντίζει για τους αριθμούς των συμπαικτών του, αλλά…
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- H Super 3 ξεμπροστιάζει τη «συμμαχία της ντροπής» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ ελέω… Αγίου Βαλεντίνου! (VIDEO)
- Οι Μεξικανοί επιστρέφουν: «Συμφωνία Τσίβας-Πινέδα για 3+1 χρόνια, κοντά στο deal με την ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού!»



ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ματς με τον Ατρόμητο με Καζαντζόγλου και τις δικές σας απόψεις! (VIDEO)

3 πιθανές απαντήσεις, καμία σωστή: Το λάθος στο Chase στην ερώτηση με τον Σωτήρη Μουστάκα που κάνει ακόμα και η Wikipedia

ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων του ματς με τον Ατρόμητο

Τρελάθηκε και ο Αντώνης Ηλιόπουλος με το χρυσό γκολ του Μάνταλου – «Ψύχωση!» (VIDEO)

Ο παίκτης που ξέρει πάντα να υπομένει πέτυχε το χρυσό γκολ της ΑΕΚ!