Ζόρια στην Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Πεντάρα με σπουδαία μπάλα και το πρώτο γκολ του «Κόκου» (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paraprastanitis-mavrosΗ προσαρμογή της ΑΕΚ στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν. Με τη διοίκηση Μπάρλου να έχει εξασθενήσει οικονομικά και το υλικό να μην ανανεώνεται, η Ενωση έχανε χρονιές με τεράστια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Πριν από λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε την πεντάρα της ΑΕΚ επί της Καβάλας, αλλά μια εβδομάδα έπειτα – μια μέρα σαν σήμερα του 1982 – ήρθε η απότομη πτώση στην Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον (πολύ ισχυρό εκείνη την εποχή, με Χατζηπαναγή, Κωφίδη και άλλους) Ηρακλή και τα βρήκε πολύ ζόρικα. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ από κοντινή κεφαλιά του Διμίτροφ και δεν μπόρεσε να μπει ξανά στο ματς. Δέχτηκε δεύτερο τέρμα από τον Καλαμπάκα και μολονότι μείωσε άμεσα με τον Γεωργαμλή (δεύτερο συνεχόμενο γκολ), είχε ακόμα ένα παθητικό από τον Κωφίδη. Η μείωση του σκορ από τον Μαύρο, απλά έγραψε το τελικό 3-2.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”Or-_7H4rPNw” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X