Πάλι εσύ, μόνο εσύ (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Πάλι εσύ, μόνο εσύ (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros1Η ιστορία μοιάζει γνωστή και χιλιοειπωμένη. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και παίρνει αποτέλεσμα με γκολ του Θωμά Μαύρου. Τόσες φορές, πάντα η ίδια εξέλιξη. Πάλι εκείνος, μόνο εκείνος, είναι αυτός που πάντα έκανε τη διαφορά. Όπως ακριβώς συνέβη και μια μέρα σαν σήμερα του 1983. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Θ(ε)ωμάς σκόραρε ξανά. Μόνο που δεν μπορούσε να νικήσει και τον διαιτητή, που έδωσε πέτσινο πέναλτι και οι «κόκκινοι» έφυγαν με την ισοπαλία με 1-1 από την έδρα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της. Κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς, όταν ο Σαργκάνης έκανε άστοχη έξοδο, ο Μαύρος διεκδίκησε τη μπάλα και με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Η ΑΕΚ κρατούσε με άνεση το προβάδισμα, μέχρι ο διαιτητής να ανακαλύψει πέναλτι σε τζαρτζάρισμα του Καραγκιοζόπουλου με τον Αναστόπουλου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε και το δώρο. Η Ενωση είχε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία σε καρφωτή κεφαλιά του Μαύρου, αλλά ο Σαργκάνης απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”grjyHWr4xKY” width=”600″ height=”350″]

mavros mavros2 mavros-vlahos ardizoglou-dintsikos senekovic-kefalidis-pantazis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X