Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΑπό την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του θα ανακοίνωναν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της “Δικέφαλος 1924”, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να γίνει συμμέτοχος της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, κάποιοι άρχισαν να λένε τα …δικά τους. “Πάλι από τον κόσμο ζητάει λεφτά για να χτίσει το γήπεδο. Πάλι ο κόσμος πρέπει να βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα. Ως πότε θα ζητάνε από τον κόσμο” και διάφορα άλλα, τα οποία – ας με συγχωρέσετε – αλλά με βρίσκουν εντελώς αντίθετο.

Ποτέ δεν είπε κάποιος από την ΑΕΚ ότι αν ο κόσμος δε βάλει χρήματα, θα καθυστερήσει ή δε θα προχωρήσει το έργο της ανέγερσης του γηπέδου. Αντίθετα αυτό που έχει πει χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης είναι ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο “σπίτι” της στο τέλος του 2015. Χωρίς “…αν” και χωρίς περαιτέρω σχόλια. Ένα μεγάλο μέρος άλλωστε του ποσού που απαιτείται έχει ήδη εξασφαλιστεί. Σίγουρα δεν είναι αρκετό, αλλά είναι δεδομένο ότι ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να βρεθεί το σύνολο των χρημάτων που χρειάζονται προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο των ΑΕΚτζήδων. Σ’ αυτή την κίνηση, η συμβολή των φίλων της ομάδας είναι κάτι περισσότερο από σημαντική και θα κάνει ακόμα πιο εφικτή την επίτευξη του έργου.

Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος των φιλάθλων του δικεφάλου (ίσως το μεγαλύτερο) που εκτιμάει και σέβεται την προσπάθεια που γίνεται και επιθυμεί έστω και με το ελάχιστο ποσό των δέκα ευρώ, να συνδράμει γνωρίζοντας ότι έβαλε το δικό του “λιθαράκι” σ’ αυτή την προσπάθεια. Πολλοί ενδεχομένως να θέλουν να το κάνουν, αλλά να μη μπορούν. Υποχρεωμένος δεν είναι κανένας να βάλει το χέρι στην τσέπη. Ο Μελισσανίδης δεν είπε ποτέ “βάλτε χρήματα αν θέλετε γήπεδο”.  Είναι ηθική “υποχρέωση” όμως των φίλων της ΑΕΚ να στηρίξουν όσο έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Το όνειρο άλλωστε έχει φτάσει πιο κοντά από ποτέ για να γίνει πραγματικότητα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X